2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بگم دلیلم قانع کننده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 61 پست
خب عزیزم تا کی؟ یکم خونتونو مرتب کن همه هم تو قصر زندگی نمیکنن خجالت نکش خونه خودشون در چه حده؟

خونه خودشون دو طبقست و تقریبا نوسازتر و به چشم تره، توفکرم هست ولی صادق باشم قسط و بدهی داریم هنوز نشده ب فکر خونه و تغیر ش بیفتیم  

قربون دل مهربونت🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️امیدوارم خدا همیشه به دلت نگاه کنه و زندگیت رو به نور باشه، قدر خو ...

دورت بگردم خواهرقشنگم ممنونم ازدعای خوبت❤️❤️

غصه نخور درست میشه خواهر بهت قول میدم یه روزیم من مثل الان تو بودم ولی الان سر زندگیمم هرچقدر کم هرچقدر زیاد خداروشکر میگذره درحد توان تهیه کردم میگذرونم ولی ازخدا میخوام به تو انقدرییی بده ک تو خوشی غرق بشی و خدارو فراموش نکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله خدا لایق بدونه و بشنوه🥲قربونت برم عزیزم همه ماها سختی کشیدیمو میکشیم فقط باید تحمل کنیم زن ...

ازت کلی ممنونم🙏🏻❤️بهترینا برات پیش بیا. واقعا با حرفات حس خوبی منتقل کردی یه دنیا ممنونتم حال دلت خوب باشه همیشه

دورت بگردم خواهرقشنگم ممنونم ازدعای خوبت❤️❤️غصه نخور درست میشه خواهر بهت قول میدم یه روزیم من مثل ال ...

ان شاالله از دعای تو با دل پاکت 🥺❤️ پر خیر باشی تاعمرداری

2805
ان شاالله از دعای تو با دل پاکت 🥺❤️ پر خیر باشی تاعمرداری

خوشبخت ترین باشی عزیزدلم💖

بنده روسیاه خدام ولی خداروشکر قربونش برم هیچوقت تنهام نزاشته همیشه هرچی ازش خواستم دیریا زود بهم داده هیچوقت دعای خوشبختی واس تورو یادم نمیره همیشه یادم هستی ازخدابخوام خوشبختی رو نصیبت کنه

خودت هم باید کار کنیبه طرف بگو با هم کم کم بخریممهریه رو کمی کمتر بنویس

خودمم تو فکرش هستم ولی یچیزی که هست میگه من دوست ندارم بعدا کارت بیرون ازخونه باشه، شده دوبرابر کارمیکنم خودم اوکی میکنم ولی من نمیخوام بدونه شرایطم انقدر بده فعلا یعنی روم نمیشه بگم هنوز

میشه تاپیک اخرمو ی نگاه بندازید

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خوشبخت ترین باشی عزیزدلم💖بنده روسیاه خدام ولی خداروشکر قربونش برم هیچوقت تنهام نزاشته همیشه هرچی از ...

معلومه که خدا هیچوقت پشت ادمای خوبشو خالی نمیکنه، ان شاالله که همیشه زندگیت رو به نور باشه مرسی ازت که به یادم هستی یادم نمیره مهربونیو همدلی امشبتو امیدوارم یه روز با خبر خوب بیام سایت و بهت برسونم🙏🏻💌

نمیتونی بری سرکار که خودت کم کم بخری؟

خودمم تو فکرشم هنوز موفق به کارپیدا کردن نشدم، از طرفی یبارهم بحثش شد گفت بعدا دوست ندارم کارت بیرون باشه یکم دودل شدم ولی گفتم دوست دارم خودمم کارکنم دلیلمو صادقانه نگفتم بخاطر پولشه 💔

معلومه که خدا هیچوقت پشت ادمای خوبشو خالی نمیکنه، ان شاالله که همیشه زندگیت رو به نور باشه مرسی ازت ...

انشاالله عزیزم انشالله حتماا منتظر خبرای خوبت میمونم و ب یادت هستم توم منو فراموش نکن توی خبرخوبت منو شریک کن و تگم کن اگه یادت موندم فداتشم

معلومه که خدا هیچوقت پشت ادمای خوبشو خالی نمیکنه، ان شاالله که همیشه زندگیت رو به نور باشه مرسی ازت ...

توم مثل خواهر نداشتمی عزیزم وظیفم بود همراهیت کنم کنارت باشم غیرازاین کاردیگه ای ازم برنمیاد وگرنه دریغ نمیکردم گلم

انشاالله عزیزم انشالله حتماا منتظر خبرای خوبت میمونم و ب یادت هستم توم منو فراموش نکن توی خبرخوبت من ...

حتمااااا که یادم میمونی محاله یادم بره امشبو چون واقعا از فکرخسال و حال بد نتونستم بخابم و تنها حرف زدنم اینجا یکم حالمو خوبکرد

اخه چطوری روم بشه بیان خونمون هرچی هم که بگم وام هست و... فکر اینکه خونمون بیان برام عذاب

توبه پسره همه چیزو بگو

نه با شرمندگی

با اعتماد بنفس

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35