2777
2789
عنوان

گیلانی های عزیز مهربون بشتابید اکنون ب یاری 💚سبزتان نیازمندم♥️😁

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 27 پست
ممنون ک‌وقت گذاشتی. راسته که همه شهرهای این استان شرجیه؟دوتا شهر خوب بهم بگو طبق چیزایی ک‌نوشتم بال ...

کلا شهرهایی که نزدیک به دریا هستن شرجیه عزیزم من خودم بندر کیاشهر و دوست دارم لاهیجان و لنگرود و رودسر و چابکسر و کلاچای رو دوست دارم کلا به نظرم اول یه مسافرت یه هفته ای بیا و چندتا شهر رو برو ببین تا ببینی کجا بیشتر مورد پسندته اما خب از نظر اینکه تو شهر بزرگی مثل شیراز زندگی کردی رشت و انزلی خیلی مناسبه برات مخصوصا رشت چون شهر بزرگ با تمام امکانات هست 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا شهرهایی که نزدیک به دریا هستن شرجیه عزیزم من خودم بندر کیاشهر و دوست دارم لاهیجان و لنگرود و رود ...

سپاس بیکران هموطن مهربونم   ولی از شلوغی این شهر و ادماش خسته م امکانات ۵۰تا ۶۰درصدم باشه خوبه عزیزم  همونقدری ادم از به شهرستان کوچیک توقع داره.   جنگل کوه سرسبزی. هوای خنک.  بارندگی زیاد برام‌مهمه فقط.  یه خونه ویلایی حتی یه مزرعه براخودم درست کنم و یه زندگی راحت ب دور از هیاهو.   بااین اوصاف. سه تا شهر اسم بگو.  برم ببینم الان

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا شهرهایی که نزدیک به دریا هستن شرجیه عزیزم من خودم بندر کیاشهر و دوست دارم لاهیجان و لنگرود و رود ...

درکل فکر‌میکنی هم گیلان و‌مازنداران رو بگردم  یافقط گیلانو

درکل فکر‌میکنی هم گیلان و‌مازنداران رو بگردم یافقط گیلانو

مازندران اگر بخوای بری که من رامسر رو بهت خیلی پیشنهاد میدم عاشقش میشی از بس زیباست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مازندران اگر بخوای بری که من رامسر رو بهت خیلی پیشنهاد میدم عاشقش میشی از بس زیباست

هواش چطوره دورت بگردم.  فرهنگ مردم امکانات.  ازاونجایی ازخانواده دور میشم میشه دوست خوب پیدا کرد؟

هواش چطوره دورت بگردم. فرهنگ مردم امکانات. ازاونجایی ازخانواده دور میشم میشه دوست خوب پیدا کرد؟

هوای خوبی داره و بی نهایت سرسبزه شهر خوب با مردمان خوب کلا شمالیا خونگرمن دوست هم راحت پیدا میکنی چون کلا شمالیا خیلی اهل رفت و آمدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هوای خوبی داره و بی نهایت سرسبزه شهر خوب با مردمان خوب کلا شمالیا خونگرمن دوست هم راحت پیدا میکنی چو ...

اخرین سوالم دورت بگردم. بین مازندارن و‌گیلان کدومو انتخاب میکنی خودت   خنک سرسبز پربارش باامکانات حدودی   و مازندارن رو فورا گفتی رامسر.   گیلانم دوتا شهربگو

اخرین سوالم دورت بگردم. بین مازندارن و‌گیلان کدومو انتخاب میکنی خودت خنک سرسبز پربارش باامکانات حد ...

گیلان گفتم عزیزم لاهیجان من خودم گیلان رو خیلی دوست دارم کلی مارندران هم رامسر رو خیلی دوست دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گیلان گفتم عزیزم لاهیجان من خودم گیلان رو خیلی دوست دارم کلی مارندران هم رامسر رو خیلی دوست دارم

ازت ممنونم.  خیلی وقت گذاشتی برام و ازاین بابت بی نهایت سپاس گذارم. ♥️♥️♥️درپناه خدای مهربون باشی عزیزم

ازت ممنونم. خیلی وقت گذاشتی برام و ازاین بابت بی نهایت سپاس گذارم. ♥️♥️♥️درپناه خدای مهربون باشی عز ...

قربونت خواهش میکنم عزیزم ایشالا که یه شهر خوب و مناسب بتونی ساکن بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت خواهش میکنم عزیزم ایشالا که یه شهر خوب و مناسب بتونی ساکن بشی

الهی امین.  ♥️🙏🏻خوشبخت ترین باشی دوستم

﷽🌼

دعای حضرت زهرا سلام الله برای همه ی ما 💚:

اِلهی وَ سَیِّدی اَسْئَلُکَ بِالذَّیِنَ اصْطَفَیْتَهُمْ وَ بِبُکاءِ وَلَدَیَّ فی مُفارَقَتِی اَنْ تَغْفِرَ لِعُصَاةِ شیعَتِی وَ شیعَةِ ذُرِّیَتِی»

«پروردگارا،بزرگوارا!

به حق پیامبرانی که آنها را برگزیدی و به گریه های حسن و حسین در فراق من ؛ازتومیخواهم گناهکاران شیعیان من و فرزندان مرا ببخشایی»

اجرک الله یا صاحب الزمان ..🏴 

سلام عزیز 🌻

شما به تاپیک آقاجانمون صاحب الزمان عج دعوت شدین 

تگتون کردم ولی آبی نشد اسمتون به همین خاطر اینجا مزاحم شدم 

عرض تسلیت داریم خدمت شما ..

مادرجان شما در بستر هم،

من ناقابل و غافل رو فراموش نکردین 🥹

بانوی عالم و عالمیان از خدا بخواهید تا توفیق ترک گُـناه 

به همه ی ما عنایت کنه تا بعد ظهورِ مبارک فرزند

عزیز تون ،ما هم رو سفید و سرافراز و جز سربازان ایشون باشیم💖https://www.ninisite.com/discussion/topic/14941452/%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D9%82-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%DA%A9%D9%86

لینک تاپیک 👇🏻

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.