2777
2789
عنوان

یه دلیل بیارین اینو نکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 55 پست
این سری وقتی زد دستاشو بگیر بزار و بخوابونش زمین طوریکه قفل بشه و نتونه حرکت کنه اینطوری یاد میگیره ...

بابا این دستشو بگیری محم پودر میشه استخون باز باید دیهه بدم 

منم اصلا کاری بهش ندارم ی گوشه نشتم میاد میزنم یا کثیفی بیتی شو روم مینداره

پس دستو پاشو ببند، دهنشو چسب بزن، پرتش کن تو انباری

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
حقش همین کار کنم ده تا مار هم بندازم بجونش

واقعا میخوای اینکارو بکنی؟😬

شوخی کردم، از ترس سکته میکنه

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

اگ میشد اره تو نمی دونی چه بلای سرم میاره ک اینطوری میگما

اره از این بچه ها تو فامیل داشتیم

با کتک آدم نمیشن

مرض دارن، از کتک خوردن خوششونم میاد 😐😑

بفرما عزیزم🗡🗡🗡

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
میزنمش ادم نمیشه

پسرم 4سالشه امشب دانادم خونمون بود یه کشیده محکم زد تو صورت دانادم

ولله ماهم راضی نیستیم اما بعضی بجها مخصوصا پسربچها کنترولشون خیلییییی سخته

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
تاپیک بغلی یه خانم داشت درد دل میکرد که بچه اش تو مهمونی ها دامادمون رو اذیت میکنه بنده خدا خیلی نار ...

اره منم اومدم این تاپیک ❤😊واقعادارم دیونه میشم ازکارابچم 

ازناراحتی تا العان بیدارم 

پسربزرگم چقدر کتکشم زد بخاطرکاراش

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2809