2777
2789

نوزادم ۱۲ روزشه بستری بود تازه مرخص شده.حالا مامانم اومده خونمون کمکم کنه منم مامان اولیم هیییچی بلد نیستم مامانمم این اولین نوشه آخرین بچه ای که بچه داری کرده من بودم اونم ۲۵ سال پیش.

خیلی هول می‌کنه دست و پاشو گم می‌کنه زیاد بلد نیست انگار  و یادش رفته کلا ۱۲ به بعد شب خیلی اذیته انگار بی خوابی یجوریش می‌کنه الآنم بهش گفتم برو بخواب و خوابیده خودمم دارم میمیرم از خواب دلم خیلی گرفته گفتم بچم بیاد میدم اصن مامانم بزرگش کنه ولی...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم تا میگه بچه بیاریم مامانت هست وحشت میکنم اون خودش هزار درد داره و .. عزیزم یه پرستار استخدام کن اگه شرایط مالیتون خوبه 

قدم اون جوجه طلا هم پربرکت💚💚🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

عزیزم دقیقا شرایط خودمو گفتی سر بچه اولم .مادر هیچی بلد نبود خودمم که خلاص اصلا یه وضعی هیچکسو نداشتم .خیلی سخت بود درکت میکنم تازه اولشه کم کم کیفیت رو روال نترس

خودتو دست کم نگیر

روی مامانت حساب باز نکن

تو اینترنت سرچ کن هرجا گیر کردی و کم کم همه چیو یاد میگیری

خیلیا هستن که کسیو ندارن و به تنهایی بچشونو بزرگ میکنن

و با وجود بی تجربگی کم کم یاد میگیرن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

دوتا بچه دارم

سنمم خیلی کم بود وقتی بچه دار شدم

هردوشون رو دست تنها بزرگ کردم حتی از همسرم انتظار کمک نداشتم

بچه اولم سختی زیاد داشت رفلاکس شدید روده داشت بدبختیایی سرش کشیدم ک اگه بخوام بگم دوتا کتاب میشه

فقط اینو بدون تو یک هفته ۱۲ کیلو وزن کم کردم!!!

شماهم از کسی انتظار نداشته باشه

خیلی خوبه کمکت کنن اما درصورتی ک بتونن

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

حالا یسوال چطوری دلت میاد وظیفه خودتو به مادرت بسپری 

مادرت بچه هاش بزرگ کرده الان بابد راحت باشه حالا یه چند روزم زایمان شمارو جمع کنی بقیش با خودتونه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

باز مامان تو هول میکنه ولی کمک حال تو هست 

من یه بار رفتم سونوگرافی بچه ام رو امانت دادم دست مادرم اومدم بیرون تو خیابون دیدم یا خداااا مادرم بچه ام رو ول کرده زمین میخنده میگه ببین چجور با خاک بازی میکنه 

هیچوقت یادم نمیره پسرم نشسته بود تو عابر پیاده سرتا پاش خاک

دیگه بار اخرم شد بچه تحویلش بدم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر نمیکنی اون قبلا به وظایفش عمل کرده و تورو بزرگ کرده و آلان وقت استراحت و تفریح و زیارتاشه؟

دختر خوب کمی صبور باش یاد میگیری بچه بزرگ میشه نگران نباش و خالق یگانه از کودکان محافظت میکنه 

بسم الله الرحمن الرحیم

والله خیرُ الحافظین 

لاحول و لاقوه الی بالله توکلتُ علی الله 

مامانت وظیفه ای در قبال بزرگ کردن بچه تو نداره! بچه خودت رو خودت باید بزرگ کنی.مامان شدن فقط به زایی ...

بله زاییدن نیس ولی مادرش هم وظیفه داره به دخترش یاد بده چجور بچه بغل کنه چجور شیر بده چجور نفخشو بگیره هیچکس از شکم مادر،مادر بودن رو یاد نمیگیره یکی باید باشه به ادم یاد بده!

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810