2777
2789
عنوان

بیاین کارنامه ماهانم

109 بازدید | 14 پست

دهم تجربیم میدونم خراب کردم ولی یه نظر بدید با انظباط شدم ۱۹.۲۵ ادامش:

زیست:۱۹ 

ریاضی:۱۶

شیمی:1۷

فیزیک:۱۸.۵

جغرافیا:۱۹.۵

عربی:۱۹.۵

فارسی:۱۸.۵

زبان:۱۸

انشا:۲۰

امادگی:۲۰

فک کنم همینا بود نظرتون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عالیه بهتر ازینم میتونی باشی

موفق و سربلند باشی  

😍

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه اتفاقا چون ماه اولی هستی نباید توقع بیشتری داشته باشی!از چه منابعی استفاده میکنی و برای ریاضی و ش ...

شیمی واقعا ببدم ولی بی دقتی کردم خیلی سبز خریدم ولی چیزی نزدم

ریاضی خیلی سبز خریدم معلممون افتضاحههههه کلاس ثبت نام کردم و خیلی سبزو اصلا نمتونم حل کنم میخوام سیر تا پیاز بخرم

ببین وقتی آدم وارد کلاس دهم میشه افت تحصیلی پیدا میکنه چون آشنا نیست با اوضاع ، برای شیمی مبتکران بگیر بخون درسنامه و تستاش حلال مشکلته ، ریاضی هم روزانه تمرین کن و کتاب نشر الگو سه سطحی با ریاضی خیلی سبز پایه دهم سیر تا پیاز گاج هم خوبه ( اینا سطحت رو میکشن بالا به خصوص خیلی سبز بعد که پایت قوی شد برو سراغ منبع دیگه ) 

ببین وقتی آدم وارد کلاس دهم میشه افت تحصیلی پیدا میکنه چون آشنا نیست با اوضاع ، برای شیمی مبتکران بگ ...

شیمی خیلی سبز خریدم بلدم ولی چیزی نمیزنم چون وقت ندارم

ریاضی خیلی سبز دارم ولی اصن نمتونم بزنم معلممون گفته سطحش بالاس سیر تا پیاز بخر

2809