2777
2789

من از امپول بشدددددت میترسم اصلا وحشتناک بدم میاد از امپول،جوری که از وقتی که رو تخت میخوابم و اماده میشم پرستار بیاد امپولو بزنه،باور کنید چندین بار تصمیم میگیرم پاشم فرار کنم،ینی در اینحدم☹بعد امشب امپول داشتم،انقدررر ناله زاری کردم که پرستار گف من جای تو استرس گرفتم از بس اینجوری میکنی.بعد

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

پرستار گف اماده شو بیام،من از همون لحظه شروع کردم به گریه البته بدون اشک و سروصدا،حواسمم بود که بچه کوچیک اینا نباشه که یوقت اونام نترسن از امپول،که خدارو شکر هیشکییی نبود

طبیعیه گلم آدمای زیادی دیدم اینجورین یکیش خودم مخصوصا اون لحظه ک پد الکی رو میکشه رو پوستت ته بدبختیه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
من میترسم و نمیزنم باز شما شجاعی 😁

نه بعد اینکه دراز کشیدم دو سه بار پاشدم و نذاشتم بزنه پرستار گف اینجوری کنی میشکنه ها

این ابرو ریزی نیست ها من علاوه بر گریه کپسول اکسیژنم شکستم چهار نفری نگهم داشته بودن آمپول بزنن البت ...

من برادرم دبیرستانی بود از بیمارستان فرار کرد مامانم تو خیابونا دنبالش😶

طبیعیه گلم آدمای زیادی دیدم اینجورین یکیش خودم مخصوصا اون لحظه ک پد الکی رو میکشه رو پوستت ته بدبختی ...

من اخه قبل زدن سرو صدا میکردم پرستار گف اخه فعلا که نزدیم نزده شروع کردی،همون لحظه که زد دیگه صدام درنیومد چون درد نداشت برعکسم کلا☹

2809