ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 720 عنوان میشه کمکم کنید 101 بازدید | 19 پست بچها من با نامزدم دوماه پیش رابطه خیلی سطحی داشتیم و من ماه قبل پریود شدم از دوماه پیشم دیگه از ترس بارداری نزاشتم حتی بهم دست بزنه الان این ماه باز پونزده روز عقب زدم ینی حامله ام ؟دلدرد پریودی دارم ولی نشدم تستم نمیتونم بزنم 1403/08/27 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 720 تست بزن عزیزم خیالت راحت شه آخه خب مگه میشه هم حامله بود هم پریود شد کامل ؟
mom_mahkame عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 89 آخه خب مگه میشه هم حامله بود هم پریود شد کامل ؟ بارداری نهفته داریم ولی خیلی کم پیش میاد نگران نباش ۲ ماهم پریود شدی
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 720 خواهرم ازروهوامی خوایی باردارشی خیلی استرسی شدم کل تایپکام همینه کلا اینجا نامزدی رو واسه آشنایی میدونن نه اینجور چیزا من میترسم با پیشاب حامله شده باشم با اینکه قبلش رابطه ای نداشتیم اصلا و اولین بار بود
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 720 بارداری نهفته داریم ولی خیلی کم پیش میاد نگران نباش ۲ ماهم پریود شدی اره شدم میگن اگرم پریود بشی لخته خون دفع نمیشه ولی برامن میشد
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 947 خیلی استرسی شدم کل تایپکام همینه کلا اینجا نامزدی رو واسه آشنایی میدونن نه اینجور چیزا من میترسم با ... نه گلم نگران نباش غیرممکنه یه موقع ام عقب انداختی اصلانگران نشواین استرسی که توالان داری قطعاعقب می ندازه پریودت و
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 720 نه گلم نگران نباش غیرممکنه یه موقع ام عقب انداختی اصلانگران نشواین استرسی که توالان داری قطعاعقب می ... اره اون ماه انقد استرس کشیدم فک کنم این ماهم بخاطر همین نشدم ممنون گلم
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 947 اره اون ماه انقد استرس کشیدم فک کنم این ماهم بخاطر همین نشدم ممنون گلم فدات عزیزم نگران نباش اصلاامکان نداره باردارباشی
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 720 فدات عزیزم نگران نباش اصلاامکان نداره باردارباشی مرسی عزیزم که خیالمو راحت کردی از استرس از خواب و خوراک افتاده بودم با نامزدمم دعوامون شد سر همین
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 947 مرسی عزیزم که خیالمو راحت کردی از استرس از خواب و خوراک افتاده بودم با نامزدمم دعوامون شد سر همین دیونه زهرنکن بنده خدارو اولاکه گفتم محاله باردارباشی دوما باردارم بودی ازمردهمسایه که دورازجون نشدی ازهمسرخودت بوده
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 720 دیونه زهرنکن بنده خدارو اولاکه گفتم محاله باردارباشی دوما باردارم بودی ازمردهمسایه که دورازجون نشدی ... اینجا باردار شدن توی دوره نامزدی مثل باردار شدن از دوست پسر میمونه انقد سعی دارن نزارن که کنار هم باشیم