2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

101 بازدید | 19 پست

بچها من با نامزدم دوماه پیش رابطه خیلی سطحی داشتیم 

و من ماه قبل پریود شدم از دوماه پیشم دیگه از ترس بارداری نزاشتم حتی بهم دست بزنه 

الان این ماه باز پونزده روز عقب زدم ینی حامله ام ؟دلدرد پریودی دارم ولی نشدم تستم نمیتونم بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم ازروهوامی خوایی باردارشی

خیلی استرسی شدم کل تایپکام همینه 

کلا اینجا نامزدی رو واسه آشنایی میدونن نه اینجور چیزا 

من میترسم با پیشاب حامله شده باشم با اینکه قبلش رابطه ای نداشتیم اصلا و اولین بار بود

خیلی استرسی شدم کل تایپکام همینه کلا اینجا نامزدی رو واسه آشنایی میدونن نه اینجور چیزا من میترسم با ...

نه گلم نگران نباش غیرممکنه یه موقع ام عقب انداختی اصلانگران نشواین استرسی که توالان داری قطعاعقب می ندازه پریودت و

نه گلم نگران نباش غیرممکنه یه موقع ام عقب انداختی اصلانگران نشواین استرسی که توالان داری قطعاعقب می ...

اره اون ماه انقد استرس کشیدم فک کنم این ماهم بخاطر همین نشدم 

ممنون گلم

مرسی عزیزم که خیالمو راحت کردی از استرس از خواب و خوراک افتاده بودم با نامزدمم دعوامون شد سر همین

دیونه زهرنکن بنده خدارو اولاکه گفتم محاله باردارباشی دوما باردارم بودی ازمردهمسایه که دورازجون نشدی ازهمسرخودت بوده

دیونه زهرنکن بنده خدارو اولاکه گفتم محاله باردارباشی دوما باردارم بودی ازمردهمسایه که دورازجون نشدی ...

اینجا باردار شدن توی دوره نامزدی مثل باردار شدن از دوست پسر میمونه انقد سعی دارن نزارن که کنار هم باشیم 

2810