2777
2789

پدرم نصف اموالش رو به نام من زده تا براش یه کاری انجام بدم

نامزد سابقم هم بیشتر مال و اموالش دست من بود و حتی تا یه مدت بعد از جدایی هم حال نداشت بیاد خونه‌اش رو به نامش بزنم

یه مدت هم یه شریک داشتم که اصلاً و ابداً حساب‌ و کتاب‌ها رو بررسی نمی‌کرد اونم برای کارهای تقریباً بزرگ

قبلاً می‌رفتم در ژست آدم قابل اعتماد ولی الان که فکر کنم انگار همه فهمیدن من‌ عرضه‌ ندارم راه خطایی برم و حقی از کسی ضایع کنم😂

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

یعنی هرکس وجدان انصاف و انسانیت داره 

و از همه مهم تر قابل اعتماده بی عرضه است؟😂🤌🏻

چقدر تفکرات داره دارک میشه 

بعد مال مردم خوری و دزدی هم زرنگی هست

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

بهشون ثابت کن نیستی مثلا خونه نامزدو بکش بالاا😂

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

بهشون ثابت کن نیستی مثلا خونه نامزدو بکش بالاا😂

اون‌ رو دیگه به نامش زدم

ولی هنوز دستم پول داره بدون سند و مدرک 😂😂

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

منم همین طورم ولی غیر از همسرم قبول نمیکنم امانت دار کسی باشم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

هم شما قابل اعتماد بودی هم اونا که بهت اعتماد کردن آدمای ساده و دل پاکی بودن بعضیا بعد سی سال زندگی دلشون نمیاد یه پراید بنام زنشون کنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی