2777
2789
عنوان

شکست عاطفی🔒

56 بازدید | 0 پست

اگه اخیرا تجربه ی شکست عاطفی تلخ و سختی رو داشتین و تمام تلاشتونو میکنین که دوباره سرپا شین و به زندگی عادی برگردین ،به خودتون افتخار کنین چون:

اگر فردی دچار شکست عشقی شود نیازمند آن است که از سوی اطرافیانش مورد حمایت جدی قرار بگیرد زیرا وی واقعاً درد می کشد. علت این درد نیز از نظر علمی است که هورمون های تعلق خاطر و پاداش و لذت که مدتی در بدن او بوده اند و او بدانها عادت کرده بود ناگهان قطع می شود (مانند معتادی که مواد مخدرش را ناگهان قطع می کنند). در چنین حالتی، فرد دچار زجر و حتی احیاناً درد بدنی در قلب و سر و سایر اعضا می شود (مانند معتادی که در مرحله ترک به حدی درد می کشد که او را ممکن است به تخت هم ببندند). 

همچنین هورمون هایی مانند کورتیزول که اضطراب آفرین است در او ترشح می شود و او را سرخورده تر می کند.

تصویربرداری از مغز این افراد نشان می دهد که در مغز این افراد همان بخش هایی فعال است که در مغز افراد عزادار در مرگ عزیزان شان فعال است . علت نیز کاملاً واضح است: هر دو عزیزی را از دست داده اند.

💌(برای خودم):منم بدجوری معتاد شدم ،ناخواسته و یهویی و الانم میخوام تموم سعیمو برا ترک بکنم 

میدونم سخته،عذاب کشیدم، بیماری کشیدم،بی خوابی کشیدم ،گریه کردم شب و روز ،بیمارستان رفتم ،اتاق عملو هم دیدم به لطفت ولی چهار ماه زمان زیادی بود که تا یه حدی به خودم بیام.

هرچند که وسوسه هست ،خماری هست،نسخی و همه چی هست ولی میدونی که چقد بلدم رو حرفم بایستم تا روزی که تو هیچ سلولی از وجودم هم اثری ازت نباشه😚

یروزی از این پیله ای که چن ماهه دور خودم تنیدم بیرون میام که پروانه شده باشم،روزی که حالم خیلی بهتر باشه حتی بهتر از قبل آشنا شدن با آدم ناآدمی مثل تو ☺️

تموم تلاشمو میکنم تا روزی که دوباره منو میبینی قوی تر از اون روزی جلوت باشم که برای بار اول منو دیدی 

اون روز خیلی دوس دارم ته چشمات همون حسرت همیشگی رو ببینم و ته چشمام بی تفاوت ترین حالتمو ببینی

که باور دارم اینطوریم میشه باور نداری؟!

این خط _ اینم نشون/

چه غریب ماندی ای دل :)