nnbv مدیر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 951 عنوان توروخدا یکی جواب بده🙏🙏🙏فوری | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 35 پست شوهرم با دوستش ازساعت10ماشینش تو جاده خراب شده زنگ میزنم میگه یدک کش نیست بیاد ماشین ببره. بنظرتون واقعا از ساعت10شب یدک کش نیست بیاد یه ماشین خرابو درست کنه؟؟؟ اصلا هیچکس پیدا نمیشه؟ یا شوهرم داره بهم دروغ میگه؟؟؟ 🙏🙏لطفا راهنماییم کنید؟ 1403/08/27 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnbv مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 951 اره واسه ما هم پیش اومده یه صبح تا بعدظهر علافمون کردن تا بیان خب شما خارج شهر بودین؟
nnbv مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 951 میگم تو کدوم جاده خراب شده ؟ بله یک سری جاده ها واقعا یدک کش نیست بگید بهش ویس مسیج بده تو تلگرامی ا ... همین قشنگ توضبح بده لطفا بهش بگم
simo_r عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 2187 همین قشنگ توضبح بده لطفا بهش بگم تو تلگرام یا ایتا خب بگو فیلم بده ببینید کجا هست دیگه تو شهر هست بگه رفیقی آشنایی کسی سپر به سپر حل بده بیاره دیگه کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
nnbv مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 951 تو تلگرام یا ایتا خب بگو فیلم بده ببینید کجا هست دیگه تو شهر هست بگه رفیقی آشنایی کسی سپر به سپر حل ... اهان
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14414 عه ینی راست میگه؟ من راست یا دروغشو نمیدونم عزیزم🥺❤️🫂ولی ی همچین اتفاقی برا خودمون افتادک اینطوری شدواقعا خیلیم بد بود خیلیم گرم بودددد که دیگه بابام گفت بذار زنگ بزنم فلانی(شوهرخالم) بیاد شمارو ببره خونشون من میمونم اینجا [در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشدهام]- جایی بمون ك قلبت ‹ لبخند ›میزنه!🗝'♥️'
nnbv مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 951 من راست یا دروغشو نمیدونم عزیزم🥺❤️🫂ولی ی همچین اتفاقی برا خودمون افتادک اینطوری شدواقعا خیلیم بد ب ... الان منو پسر دوماهم تو خونه تنهاییم انقدم دوست و رفیق دارع بهش بگه بیاد ماشینشو درست کنه
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14414 الان منو پسر دوماهم تو خونه تنهاییم انقدم دوست و رفیق دارع بهش بگه بیاد ماشینشو درست کنه خب اخه تو این ساعت؟میگم اون موقع بعدازظهر بود ما این بلا سرمون اومدبد به دلت راه نده❤️🫂 [در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشدهام]- جایی بمون ك قلبت ‹ لبخند ›میزنه!🗝'♥️'
nnbv مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 951 خب اخه تو این ساعت؟میگم اون موقع بعدازظهر بود ما این بلا سرمون اومدبد به دلت راه نده❤️🫂 نمیدونم والا
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14414 نمیدونم والا نگران نباش❤️تو این ساعت واقعا نمیشه زنگ زد به یکی که بیاداکثرا وقتی میخوابن گوشی ها سایلنتهبعدم هیچکس قبول نمیکنه بیاد [در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشدهام]- جایی بمون ك قلبت ‹ لبخند ›میزنه!🗝'♥️'
nnbv مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 951 نگران نباش❤️تو این ساعت واقعا نمیشه زنگ زد به یکی که بیاداکثرا وقتی میخوابن گوشی ها سایلنتهبعدم هیچک ... انشاالله همینطورع
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14414 انشاالله همینطورع خب چیشد استارتر؟اومدن؟ [در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشدهام]- جایی بمون ك قلبت ‹ لبخند ›میزنه!🗝'♥️'
nnbv مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 951 خب چیشد استارتر؟اومدن؟ نه بابا من تا همین الان هنوزه که ندیدمش. امدم خانه مامانم.
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14414 نه بابا من تا همین الان هنوزه که ندیدمش. امدم خانه مامانم. خب زنگم نزدی؟ک خبر بده؟ [در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشدهام]- جایی بمون ك قلبت ‹ لبخند ›میزنه!🗝'♥️'