2777
2789
عنوان

توروخدا یکی جواب بده🙏🙏🙏فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
همین قشنگ توضبح بده لطفا بهش بگم

تو تلگرام یا ایتا خب بگو فیلم بده ببینید کجا هست دیگه 

تو شهر هست بگه رفیقی آشنایی کسی سپر به سپر حل بده بیاره دیگه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
عه ینی راست میگه؟

من راست یا دروغشو نمیدونم عزیزم🥺❤️🫂

ولی ی همچین اتفاقی برا خودمون افتاد

ک اینطوری شد

واقعا خیلیم بد بود 

خیلیم گرم بودددد که دیگه بابام گفت بذار زنگ بزنم فلانی(شوهرخالم) بیاد شمارو ببره خونشون 

من میمونم اینجا

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

من راست یا دروغشو نمیدونم عزیزم🥺❤️🫂ولی ی همچین اتفاقی برا خودمون افتادک اینطوری شدواقعا خیلیم بد ب ...

الان منو پسر دوماهم تو خونه تنهاییم انقدم دوست و رفیق دارع بهش بگه بیاد ماشینشو درست کنه

الان منو پسر دوماهم تو خونه تنهاییم انقدم دوست و رفیق دارع بهش بگه بیاد ماشینشو درست کنه

خب اخه تو این ساعت؟

میگم اون موقع بعدازظهر بود ما این بلا سرمون اومد

بد به دلت راه نده❤️🫂

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

نمیدونم والا

نگران نباش❤️

تو این ساعت واقعا نمیشه زنگ زد به یکی که بیاد

اکثرا وقتی میخوابن گوشی ها سایلنته

بعدم هیچکس قبول نمیکنه بیاد 

نه بابا من تا همین الان هنوزه که ندیدمش. امدم خانه مامانم.

خب زنگم نزدی؟ک خبر بده؟

2810