2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی دارم

50 بازدید | 7 پست

نمیدونم چیکار کنم خیلی ازارم میده این موضوع حس میکنم افسرده شدم 😔

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
دوستی نداری باهاش تفریح بری؟

دوست دارم ولی داره ازدواج میکنه

کنکورم دارم خیلی نمیتونم جایی برم😔

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دارم ولی داره ازدواج میکنهکنکورم دارم خیلی نمیتونم جایی برم😔

پس واسه فشار درسا هست یکم از حستون و اینکه اغلب تنهایی خونه هستین.

شرایطش رو داری با تراپیست صحبت کنی؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
2805
پس واسه فشار درسا هست یکم از حستون و اینکه اغلب تنهایی خونه هستین.شرایطش رو داری با تراپیست صحبت کنی ...

آره فشار درس هست رفیقمم عین خواهر بود برام داره ازدواج میکنه

خانوادمم هستن ولی خب بازم من همیشه احساس تنهایی دارم هر روزمو دارم با گریه میگذرونم

بله شرایطش رو دارم

آره فشار درس هست رفیقمم عین خواهر بود برام داره ازدواج میکنهخانوادمم هستن ولی خب بازم من همیشه احساس ...

حتما حتما برو پیش تراپیست من توی سال کنکور همین حالی که داری رو داشتم اون سال بدترین سال زندگیم شد پشیمونم چرا از یه تراپیست کمک نگرفتم اونقدر زجر دادم خودمو😔

حتما حتما برو پیش تراپیست من توی سال کنکور همین حالی که داری رو داشتم اون سال بدترین سال زندگیم شد پ ...

دقیقا الان خودم قشنگ میفهمم بدترین روزای زندگیم رو دارم سپری میکنم💔

دقیقا الان خودم قشنگ میفهمم بدترین روزای زندگیم رو دارم سپری میکنم💔

میگذره این روزا ولی بدون تحمل این همه درد واسه یه دختر نوجوون واقعا سخته واسه همینم از متخصصش کمک بگیری یکم وزن سنگین این روزا واست کمتر میشه