2777
2789
ولی اگه من بودم با پول خانوادم میرفتم خارج دارو میخوندم و بعد میودم شرکت دارو سازی میزدم انقدم تلاش ...

به من میگفت پول خانواده ام حرومه نمیخام استفاده کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خانوادش خیلی لارجن پسره که بیکاره فقط کفشای پاش بالای ۱۶ میلیونه وهمیشه هم لباساش متفاوته همشونم ...

تغییر فازش موقتیه میخواد بیشتر به چشم بیاد که اگه بخواد میتونه یه مدت دیگم ننه باباش با خواهش تمنا میرن میارنش

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
نمی‌دونم چرا کسایی که خیلی پولدارن می‌خوان فاز مستقلی بردارم ازین کارا میکننبه نظر منم فقط ریشه تو ی ...

اینکه خواسته مفت خور نباشه مگه چیز بدیه؟

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

2805
همونه پس دختره مستقلع روحیش ،ولی کاش تویکی از خونه های باباش میموند هم مستقل میشد هم اینکه از پول با ...

میخام برم به خانواده اش بگم حالا که دخترتون نیست میتونم جاشو براتون پر کنم برم دختر اون خانواده شم 😂😂😂

مگه نمیگی کارخونه داره کجاش حرومه

نه پول حرومشون ربطی به اون نداره باباعه خیلی دله دزدی میکنه اصن قبلشم با کلاهبرداریو اینا به اینجا رسیده کلا ادم بدنامیه

نه پول حرومشون ربطی به اون نداره باباعه خیلی دله دزدی میکنه اصن قبلشم با کلاهبرداریو اینا به اینجا ر ...

بخوایم حساب کتاب حلال و حرام رو باز کنیم بین پولداران ایرانی هیچ حلالی پیدا نمی‌کنیم در هر شغل و جایگاهی هم که باشن

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

بخوایم حساب کتاب حلال و حرام رو باز کنیم بین پولداران ایرانی هیچ حلالی پیدا نمی‌کنیم در هر شغل و جای ...

حالا من از اونش خبری ندارم واقعا ولی از گذشته اش که میگن اینطور معلومه 

چطور؟؟؟ اگه درامدشون ک میگی حرومه بنظرم اصلا دلشون خوش نیستو خوشبخت نیستن

نه عزیزم نمیدونم واقعا تالان یه خش روشون نیوفتاده با اینکه پولشون حرومه مادرهه همیشه توعشقو حاله بهترین ماشینا کشوارای خارجی پر از طلا هروز درحال تغیر دکوراسیون هر روز خرید خدمتکار هر روز ارایشگاه به خودش میرسه بعد شوهره مطیعشه

نه عزیزم نمیدونم واقعا تالان یه خش روشون نیوفتاده با اینکه پولشون حرومه مادرهه همیشه توعشقو حاله بهت ...

شاید فقط ظاهرشونو میبینی  اینکه ی پسر معتاد داشته باشی ک عرضه کار نداره  دخترت پشت کنه ب این همه ثروت بره گارسونی کنه و اجاره نشین بشه خیلی افت داره براشون شاید ب رو نمیارن  شایدم براشون مهم نباشه و عشقو حالشون براهه

اینکه خواسته مفت خور نباشه مگه چیز بدیه؟

نه این یه فاز خاص که ناشی از کمبود 

وگرنه کسی که پدر مادرش پولدارن انقدی امکانات گذاشتن در اختیارش که استفاده کنه و تو سن بیست سالگی خودش مستقل باشه 

کسی که انقد امکانات داشته رفته تو رستوران کار کرده بی عرضگیشو نشون میده بحث مستقلیش که جداست و دمشم گرم 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
نه این یه فاز خاص که ناشی از کمبود وگرنه کسی که پدر مادرش پولدارن انقدی امکانات گذاشتن در اختیارش که ...

اره واقعا هیچوقت نمیتونم بفهم داستانش چی بوده هیج وقتم درکش نکردم

2810