2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
@niniyar_3 لطفا پیگیر این تایپیک ها که هر روزم زیاد تر میشه باشید

مگه زورت کردم ک اومدی اینجا برو بیرون😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم روح وجود داره من همیشه با مادر خدا بیامرزم حرف میزدم چه سرخاک چه توی خونه یه روز عید بود به مامانم گفتم چرا منو به دنیا اوردی که تنهام بذاری هیشکی بهم سر نزنه و تنها بمونم بعدش فرداش خاله ام اومد دم درمون و گفت مادرت تو خواب دیدم روشو ازم برگردوند گفت چرا فرناز تنها گذاشتید فرناز ناراحته میگه هیشکی بهم سر نمیزنه😓😓😓

تو زندگی پس از زندگی دختر ارواح سر گردان دیده بود بعد میگفت لباس بلندسفید تنشون بود و موهاشون بلند و ...

من یه باریه نفرهمین شکلی دیدم خونه مادربزرگم

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه  
من قبلا یه تاپیک زدم به ده دقیقه نکشید ترکید و گزارش زدن عنوان تاپیکم در مورد قتل و قصاص بود و نظر ب ...

منم تاپیک راجع به جن و ارواح با اون یکی کاربریم داشتم تا صفحه ی ۲۵ جلو رفت بعضیا اومدن گفتن چه مرضیه همش تاپیک جن و ارواح میزنی گزارش خوردی میفهمی گزارش زدن تاپیکم حذف شد😐😐😐😐

۲بار برام اتفاق افتاد انگار از بدنم جدا شدم 

خیلیییییی سبک بودم هرچقدر بگم سبک بودم بازم کم گفتم حسم خوب بود دوس نداشتم برگردم به بدنم و میدونستم که روحم این ومن جداشدم بخدا حتی بدنمم دیدم چجوری خوابیده بودم واز بدنم بدم میومد تنها چیزی که با خودم میگفتم ای کاش نمازمو میخوندم ولی همه جا خوب بود ونور بود 

همه جارو میتونستم ببینم همزمان هم پشتم هم جلوم هم بالا شایدم واقعی نبود ولی یهو وارد بدنم شدم وبیدار شدم دقیقا همونجور خوابیده بودم 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
چیا گفت

ادم بدی نیست ما ازش بدی ندیدیم هیز نبود نیست برا زن و بچشم خوب بود دست و لباز بود  از این ادمای کله فری سیبیل کلفت که مرام دارن اما

فقط اهل مشروب بود 

میخورد و زنشو تو اون حالت کتک میزد 

تا رفت کما زنش گفت حلالش کردم 

اما اون دنیا گفت عذابم میدادن تشنم میشد اب جوش و کثیف مثل سرب داغ میریختن تو دهنم... اینو کفت به خاطر مشروب که میخورده... 

ولی مشهد میرفته‌... امام رضا میان واسط میشن یه فرصت دیگه بهش داده بشه. 

عذابا بقیه رو هم دیده بود اعصابم میریزه بهم از گفتنش . 

فقط خدا بدادمون برسه. منکه هیچ کار خوبی تو پروندم ندارم

منم تاپیک راجع به جن و ارواح با اون یکی کاربریم داشتم تا صفحه ی ۲۵ جلو رفت بعضیا اومدن گفتن چه مرضیه ...

باید بهشون گفت چه مرضیه تو همه چی دخالت میکنین . من اگه نی نی یار بودم درجا این خودشیرینای گزارش زن رو تعلیق میکردم به جز اونایی که برای موضوعات غیر اخلاقی گزارش میزدن بقیه رو همه رو تعلیق میکردم 

خدا رحمتشون کنه،باورکنید دروغه که میگن خاک سردی میاره منم ۵ساله پدرم فوت شدن اماهرروزوشب به یادشم

ممنونم عزیزم

خدا پدر بزرگوار و عزیز شما رو هم رحمت کنه بهشت نصیبشون

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

من یه سوال دارم خیلی ذهنمو درگیر کرده 

چندهفته پیش زن عموم براثر بیماری سرطان از دنیا رفت 

بعد جاش پر از خون بود خونریزی کرده بود

میخوام بدونم این خونریزی بخاطر بیماریش بوده یا بخاطر خروج روح از بدنش بوده

چون بچه هاش میگفتن موقع خروج روح خیلی اذیت شد😞😞😞 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹