بچها بیاین هرچی درمورد مرگ شنیدین بگین تا ب اطلاعاتمون افزوده بشه فکر میکنین بعد مرگ چ اتفاقی میفته؟و زندگی در اون دنیا چجوریه؟ چقدر از مرگ میترسی ؟چقدر فکر میکنی ب مرگ ؟ من شنیدم کسایی ک روحشون پشت تابوتشون راه میره اعمالشون بده اما کسایی ک جلوی تابوت راه میرن اعمالشون خوبه یا میگن وقتی میخان مرده رو بزارن تو قبر ب چشم بقیه خیلی کوچیک میاد اما ب چشم مرده از اسمان تا زمینه ینی فک کن از اسمان سقوط کنی رو ب پایین اینقدره فاصله ی مرده تا قبر 😓😓😓😓😓😓
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم توی پیج آقای موزون این مطلب رو دیدم ولی توی کتاب درمورد ویرایش نوشتن که تجربه گر بعد از دیدن بعض ...
خب چرا تجربه گر قبل از صحبتهای آقای موزون چیز جدید یادش نمیومده؟ گیریم راست میگن،پس نباید اعتماد کرد دیگه چون تجربه گر به علت فراموشی پس و پیش تعریف کرده و نمیشه از صحت حرفاش مطمئن بود! به هرحال بازم تکرار میکنم حتی قرآن رو باید در موردش فکر کنی،خدا خوشش نمیاد بندش هرچیزی رو سریع باور کنه و اجازه بده وارد ذهنش بشه! نقد به این کتابها زیاده و این قابل تأمله
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹