2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
می تونی عزیزم اسم این دانشمند رو بگی؟و کجا گفتن جنس مورچه از شیشه است؟

عزمزم منبعش رو درست یادم نیست چون خیلی وقت پیش شنیدم قبلا هم میگفتن جنس مورچه کیتین یا همون قنده که البته شکنندگی داره

عزمزم منبعش رو درست یادم نیست چون خیلی وقت پیش شنیدم قبلا هم میگفتن جنس مورچه کیتین یا همون قنده که ...

این یه شایعه است منم شنیدم ولی هیچ جایی ندیدم اسم دانشمند و... رو گفته باشن چون دروغه

جنس مورچه از شیشه نیست فقط کمی سیلیس داره همین

مثلا توی بدن ما آهن هست اکسیژن هست منیزیم هست و... ما از آهنیم؟ نه

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم دانشمندی؟بعدم اینکه چند تا دانشمند به کتاب مذهلی رو تایید کردن این رو می‌شه به همه دانشمندا تعم ...

نه نمیشه تعمیم داد چون آدمایی که دوس ندارن زیر بار قید و بندی برن ترجیح میدن بی دینی رو انتخاب کنن. این انتخاب شماست و من هم پیامبر نیستم که بخوام کسی رو هدایت کنم.. من به دوستی که شک داشت گفتم اگه قرآن رو قبول داری آخرت توی قرآن تایید شده.‌.

نه نمیشه تعمیم داد چون آدمایی که دوس ندارن زیر بار قید و بندی برن ترجیح میدن بی دینی رو انتخاب کنن. ...

هر کسی که بی دینه بی قید وبنده؟

فقط باید آدما رو با جهنم و  شکنجه ترسوند که راه درست رو برن؟

حتما باید بهشون وعده حوری و قلمان داد تا دروغ نگن و تهمت نزنن؟

مرز های اخلاق هیچ ارتباطی با مذهب ندارن

اتفاقا در زندان مذهب تا بخوای به نام خدا و بهانه خدا آدم کشته شده و برده گرفته شده و ظلم شده

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چرا شبهه دارن؟مگه چه مطالبی توش گفته شد؟

یه چیزی مثل همون برنامه زندگی پس از زندگیه! با این تفاوت که ظاهرا توی این کتاب(سه دقیقه در قیامت) تخیلات هم اضافه شده و همش واقعی نیست! اولین کسی که اعتراض کرده به این کتاب عباس موزون مجری برنامه زندگی پس از زندگیه! شنود هم موضوعش همینه و ظاهرا اونم تخیلات و دروغ چاشنیه کتاب کرده! از وقتی هم که برای این کتابها شبهه ایجاد شده، توی چاپهای جدیدشون حذفیات و تغییرات وجود داره! درحالی که تجربه تجربه گر که تغییر نمیکنه!  به هر حال راستو دروغش گردن خودشون،این ماها هستیم که باید مراقب باشیم هرچیزی رو سریع باور نکنیم! قرآن با اون عظمت رو خدا میگه در موردش فکر کن و مطمئن شو

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

این یه شایعه است منم شنیدم ولی هیچ جایی ندیدم اسم دانشمند و... رو گفته باشن چون دروغهجنس مورچه از شی ...

شاید داخل اینترنت نبوده باشه اسم اون دانشمند چون ما درصد کمی از مطالب برامون بالا میاد و اینترنت مثل یه کوه وسط دریاست که درصد کمیش دیده میشه.. نوشته های داخل اینترنت هم آدمایی مثل ما گاهی می نویسن.‌ من خودم از نزدیک شاهد یه ماجرایی بودم برای فامیلامون بعد توی اینترنت حتی توی گوگل اون مطلب رو وارونه نوشته بودن.‌ فکرکنم من توی یک سخنرانی شنیدم 

بعد فوت مادرم یه خوابی دیدم... بسیار عجیب

خواب دیدم سر قبر مادرم هستم و فصل پاییزه واسه زنده ها اما در کنار زنده ها.. مرده ها دارن میگردن و با هم حرف میزنن و می‌خندن و شربت و شیرینی میخورن مثل مهمونی ولی فصل واسه اونا بهاره

رفتم مسجد کنار قبرستان از گنمره مسجد نگاه کردم دیدم کنار مسجد یه باغ بزرگ بود پر از درختای سبز که انتها نداشت لابلای درختها هم آدمهایی با لباسهای سفید و سیاه می چرخیدن، مادرم را اونجا دیدم داره غذا میخوره دویدم بیرون خواستم برم تو باغ دربون در گفت اول باید غذا بگیری و بری داخل... دیدم دو تا دیگ بزرگ غذا دم در باغه.. بشقاب برداشتم زدم تو دیگ می‌آوردم بیرون، چند دونه برنج میومد تو بشقابم، هرکاری کردم نتونستم ظرفم پر کنم، پشت در داشتم گریه و التماس میکردم بذارین مامانم را ببینم که بیدار شدم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
هیچ شبهه ای نداره

اگر شبهه نداشت چاپهای جدید با تغییرات و حذفیات نشر پیدا نمیکرد! مگه تجربه تجربه گر تغییر کرده که کتاب رو تغییر میدن؟ خودشون بعضی شبهه هارو گردن گرفتن و زیر پوستی و بدون عدرخواهی سعی کردن تغییرش بدن اونوقت شما با قاطعیت میگی شبهه نداره؟ عجب

جز خدا هیچ چیز و هیچکس صد در صد قابل اعتماد نیست!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

ب نظرم فشار قبر برای یه مادر ک بچه های کوچیک داره چیزی جز جدایی از بچه هاش نیست😭 چون من یه شب تجربه ...

همونی هستید که بیبی اسمون نجاتتون داد؟ 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
یه چیزی مثل همون برنامه زندگی پس از زندگیه! با این تفاوت که ظاهرا توی این کتاب(سه دقیقه در قیامت) تخ ...

منم توی پیج آقای موزون این مطلب رو دیدم ولی توی کتاب درمورد ویرایش نوشتن که تجربه گر بعد از دیدن بعضی آدمها یه سری مطالب رو تازه به یاد می‌آورده و اینکه بعضی از دیده هاش رو اون موقع ترجیح میداده بازگو نکنه.. واقعیتشو نمیدونم

بعد فوت مادرم یه خوابی دیدم... بسیار عجیبخواب دیدم سر قبر مادرم هستم و فصل پاییزه واسه زنده ها اما د ...

الهی بمیرم خدا بیامرزه مادرتو جاش تو بهشته و جاش خوبه اینکه ظرف غذاتون پرنمیشده حتما ی جای کار مشکل داره مثل نماز قضا حق الناس شایدم باید کار خیر زیاد انجام بدی و دست دهنده داشته باشی ب نیازمندا و فقیر فقرا کمک کنی غذا و لباس و....

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
باورت میشه معلم کلاس اول دخترم این حرفو بهشون زده بود😐دخترم تا مدتها میترسید

عزیزم شما باهاش حرف بزن و بهش بگو که خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست 

با این حرفا هست که مردم از خدا و... زده میشن

بداهه،مثل ادامه شعر.
الهی بمیرم خدا بیامرزه مادرتو جاش تو بهشته و جاش خوبه اینکه ظرف غذاتون پرنمیشده حتما ی جای کار مشکل ...

نمیدونم... شاید، یا واسه اعمالم بود یا شایدم ظرف عمرم بود

بشقاب مادرم نصفه بود، مامانم 52 سالگی فوت کردن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹