2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست

من شنیدم روز تشیع جنازه هم حضور داره و هنوز متوجه نیس چه کسی فوت شده وقتی میزارن تو قبر مخاد بلند شه سرش میخوره ب سنگ لحد و متوجه میشه ک خودش فوت شده و این دل کندن چقدر سخته براش خدا میدونه 

کاش مرگ نبود سخته واقعا

هم سابقه خودکشی دارم هم سکته وتشنج باهم که شدسکته مغزی خون توسرم لخته شد.خلاصه بگم اولش شست شوی معده حالموبدترکرددومی احساس سنگینی روح داشتم چون وصل بودم ب این دنیاومثل ژله حالم درتنش بودوهمسرم میگه پدرتومیدیدی ومردآنبولانسی می‌گفت پدرشوبگوبیادگناه داره گفته بود فوت شده اونام گفتن افت شدی فشارخون داره و اکسیژن خونش پایینه خلاصه بگم بیهوشی سختی داشتم ومردنم فک نکنم سخت باشه باتجربم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرگ مرگ مرگ 

خیلی ازش میترسم خیلی

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

یهویی یه چیزی به ذهنم رسید.

انشالله صد سال عمر کنین، برای احتیاط قبل مرگ موهاتونو خیلی کوتاه کنید، نکنه داستان این آویزون کردن راست باشه

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

یهویی یه چیزی به ذهنم رسید.انشالله صد سال عمر کنین، برای احتیاط قبل مرگ موهاتونو خیلی کوتاه کنید، نک ...

خودتون خندتون نمی‌گیره؟😑

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خودتون خندتون نمی‌گیره؟😑

چرا .

الکیه

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

خواب می بینیم چند روز بعد اتفاق می افته این یعنی اینکه موقع خواب روح از بدن میره و آینده رو می بین ...

با یه توجیه ساده می‌خوای موضوع به این عمیقی رو تبیین کنی؟

اصلا در وجود روح کلی حرع و شبهه و بحث علمی و فلسفی هست

خواب به پدیده علمی قابل توضیحه

ارتباطی با دنیای آینده نداره

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عزیزم هم بهشت هست هم جهنم ،مگه میشه اینهمه خلقت بی ادانه باشه؟ یا بی ثمر

معلومه که می‌شه

ما نتیجه بی اهمیت و کوچیک قوانین حاکم بر دنیا مثل جاذبه   قوانین مغناطیسی و ثابت های کیهانی هستیم

وجود ما در چند میلیاردسال عالم مثل چند دقیقه آخر بوده

هر روز هم ممکنه با یه بمب یا یه شهاب سنگ یا موضوعات از این دست حیات انسان بر زمین تموم بشه

دیدن انسان به عنوان اشرف مخلوقات بتا توجه به گستردگی و پیچیدگی عالم نوعی از خودشیفتگی و نارسیسیسمه

خانم های خوشگل نی نی سایت 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

ادرس انلاین شاپم داخل تاپیکم  گذاشتم داخل ایتا هم میتونم ادتون کنم 

انواع شمع،گیفت با کمترین قیمت بازار میفروشم 

ممنون میشم حمایت کنین ازم مناسب برای هدیه،دکور،گیفت

همه شمع ها زیر ۵۰ هزار تومن و همه گیفت ها زیر ۱۵ هزار تومن

اینم لینک گروه تلگرام این عبارت داخل سرچ تلگرام سرچ کنید براتون میاره :   ninacandle_n

چرا اونیکی تاپیکتون نیست؟ همون که برا گمشده ها زده بودین مال شما نبود؟

اره مال من بود ترکوندن عزیزم😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉