2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
فایده سر مزار رفتن‌چیه

اروم کردن خودمون 

والا مرده براش فرقی نداره کجا خاکش کردن چه مراسم هایی براش گرفتن چه تاج گلهایی اوردن چقدر ادم  اومدن مراسم ختمش و...

همش به خاطر تسلی دل ما زنده هاست 

کهدفکر میکنم به غلط جا افتاده با خیلی کارهای دیگه هم‌میشه دلمون رو اروم کنیم و حس خوب بگیریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تاپیک پر از انرژی منفی هست،لطفا ورود نکنید‼️

شما میتونی نیای ب بقیه چیکار داری 😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اگر هم بگیم بعضی ها باور نمیکنن وتازه توهین میکنن.

شما بگو من باور میکنم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
فقط تا آستین خوشبحالت پس اعمالت خوبه🤣🤣🤣🤣

ینی هرکس اینجور تاپیکا نمیره اعمالش بلده؟

حالا چرا همه لباس سفید میبینن واقعا باید یه تاپیک بزنم در این بارههیچکس لباس سبز یا ابی یا قرمز نمیب ...

دقیقا

تاپیک اخرشون برای شماست؟

نخوندم

کسی که جز سایز بدن چیزی برای ارزش گذاری خودش نداره، تاپبکاش خوندنی نیست 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من نگاهم به زندگی‌وجودیه یعنی من تا زنده ام‌وجود‌دارم‌و‌بعد از مرگ‌قاعدتا وجودم نابود میشه چهارترس اصلی وجود داره مرگ مادر اون سه تای دیگه اس و هممون اضطراب مرگ رو‌داریم فقط یکی کمتر یکی بیشتر اونی که میگه من نمیترسم یا داره دروغ میگه یا افسردگی شدید داره.

بابام یه بار تو جوونیش امپول اشتباهی زده بودنشگفت روحم جدا شد رفته بودم برزخبهشتیا و جهنمیارو دیده ب ...

روح پدرتون شاد خدا رحمتش کنه. 

لطفا بیشتر برامون بگو از تجربه ی پدرتون. بگو هرچی که پدرت گفت از تجربه اش. 🙏

راستی یه کتابی خوندم در مورد ارواح می‌گفت خیلیا بعد مرگ زنده میشن برای همین تا 24 ساعت مرده رو خاک ن ...

خاک هم نکنن میزارن تو سردخونه بدبخت یخ میزنه 😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بله من بر اثر تصادف واسه دوثانیه ایست قلبی کردم تو ۱۶سالگی

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود