2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
کنجکاو شدم بلا

یه کاربری در مورد سایز یه قسمت بدنش افتخار کرده بود و پز داده بود...

منم اسمش را حذف کردم و نوشتم مرگ انسانیت ...

جای دیگه  ریپلایم کرد و من نخوندم ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب عزیزم قرآن برای همین رسیده دستمون اگه خونده باشی فراوون راجع به دنیای بعد از مرگ صحبت شده داخلش و ...

من کلا به همه چی شک دارم 

این همع دین تو طول تاریخ بوده از کجا معلوم واقعا دین ما درست بوده شاید هیچ دینی درست نبوده و اصلا نه قیامتی هست و نه بهشت و جهنمی . هیچ وقت کامل قانع نشدم که حتما اون دنیا هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واقعیتش فکر میکنم هیچ خبری نیست نه بهشتی نه جهنمی همه ترسم اینه که واقعا هیچ خبری نباشه و این همه ...

شک نکن بهشت وجهنمی هست اون دنیا مثل دادگاهه همه توصف محاکمه ان قاضی خداست شاهدم خودشه همه خیلی عادلانه تقاص پس میدن ...فقط کافیه حق الناس نکنیم حق الله رو باز میشه رو لطف وبخشش خدا حساب کرد

ولی منم خیلی دختر بدیم 🥲 سعی میکنم خوب باشم ولی سخته خوب بودن 💔

من میدونم بعد مرگ حتما یه سر منو میبرن جهنم کز میدن ولی اول امیدوارم به ببخشش خدا دوم امیدوارم یه روزی از جهنم درم بیارن

با خدا قرار گذاشتم از جهنم در اومدم منو ببره پیش خودش چون بهشت نمیخوام فقط می‌خوام نزدیک ترین نقطه به خودش باشم حس میکنم فقط همینجوری روحم به آرامش میرسه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
دقیقا خیلی زود فراموش میشیم انگار که اصلا نبودیم همه ی تعجبم از آدمایی هست که این دنیا رو خیلی جدی گ ...

ادم‌موجود عجیبیه وقتی میمیریم تا یه مدت عزیز میشیم انگار نه انگار تا دو روز قبل پشت سر هم غیبیت میکردیم و همدیگه رو آزار میدادیم بعد یه مدت کوتاه هم کم کم از یاد میریم انگار هیچ وقت وجود نداشتیم 

ادم هایی رو دیدم که موقع فوت نزدیکانشون یقه ها چاک دادن و صورتها خراشیدن سر سال نشده راحت یکی دیگه رو جایگزینش کردن 

خدا بردش💔

مطمئن باش الان هیچ دردی نداره جاش خییییلی خوبه پیش خدا😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
😂😂

😂😂

تنها دارایی برخی سایز دو قسمت از بدن شون هست ...افتخار دیگه ای ندارند بکنن...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من کلا به همه چی شک دارم این همع دین تو طول تاریخ بوده از کجا معلوم واقعا دین ما درست بوده شاید هیچ ...

قران بخون با معنی

من خود ب خود اشکم در میاد

البته ب دلیل ترس از پروردگار و کارای خودم بیشتر

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

عزیزم بعدا سر فرصت برو تاپیک امشب قرار بود شام غریبانم باشه رو بخون. فکر کنم صفحه ۳ تاپیکام میشه

ممنون عزیزم حتما

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
😂😂تنها دارایی برخی سایز دو قسمت از بدن شون هست ...افتخار دیگه ای ندارند بکنن...

دقیقا 

مدام درحال خودنمایی و عرض اندام 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

دقیقا مدام درحال خودنمایی و عرض اندام

👌👌

پدربزرگ من همیشه دعا میکرد مرگ خوبی داشته باشهروز فوتش حالش زیاد خوب نبود مادربزرگم میره برادر پدربز ...

خدارحمتشون کنه عزیزم انشالله همه😢😢