بچها بیاین هرچی درمورد مرگ شنیدین بگین تا ب اطلاعاتمون افزوده بشه فکر میکنین بعد مرگ چ اتفاقی میفته؟و زندگی در اون دنیا چجوریه؟ چقدر از مرگ میترسی ؟چقدر فکر میکنی ب مرگ ؟ من شنیدم کسایی ک روحشون پشت تابوتشون راه میره اعمالشون بده اما کسایی ک جلوی تابوت راه میرن اعمالشون خوبه یا میگن وقتی میخان مرده رو بزارن تو قبر ب چشم بقیه خیلی کوچیک میاد اما ب چشم مرده از اسمان تا زمینه ینی فک کن از اسمان سقوط کنی رو ب پایین اینقدره فاصله ی مرده تا قبر 😓😓😓😓😓😓
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شنیدم ک میگن روح از قسمت قفسه ی سینه خارح میشه بخاطر همین میگن دل کنده💔
آخ بعد مرگ پدرم همه چیز بی معنی شد💔
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤