من یک هفته پیش رابطه مالشی داشتم نمیدونم که پیشابش به واژنم خورد یا نه ۳۶ ساعت بعد قرص اورژانسی۱/۵ مصرف کردم. یک هفته گذشته و هنوز پریود نشدم... خیلی میترسم باردار باشم... توروخدا کسی تجربه داره کمکم کنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قرص اورژانسی کلا پریودیو عقب میندازه و هورموناتو بهم میریزه و از این به کنار
اگه راند اول بودین پیشاب اسپرم نداره،وقتی پیشاب اسپرم داره که پارتنرت قبل از رابطه دستشویی نرفته باشه و اسپرم توی مجرا مونده باشه،که معمولا این اتفاق برای راند دو میوفته که بینش دستشویی نمیرن
آخه این چ کلماتی هست استفاده میکنین ؟فکر ۴ تا نوجوون رو نمیکنین ک با این کلمه چ تصوراتی دارن؟
ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک میخواند مرا هر دم به خویش ••• میرسند از رَه که در خاکم نهند ••• آه شاید عاشقانم نیمه شب ••• گل به روی گورِ غمناکم نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• میفشارد خاکِ دامن گیر و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من میپوسد آن جا زیرِ خاک ♡