2777
2789
عنوان

ی جمله زیبا برای بله گفتن عقد بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 112 پست
اره شایدم شاهد عقدتون شد🚶‍♀️

خداکنه 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی بی لیاقته دیگه وگرنه نمیدونه من چه فانتزی هایی دارم باهاش اگه پیدا بشه کیف میکنه از داشتن من😂

تقصیر خودشون نیست مامانشون بی عرضه اس که به فکر  پسرش نیست بگه پسرررر پاشو برو دنبال نیمه گمشدتتت

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
درررد اعتقاد نداری لازم نیست به اعتقاد بقیه بخندی

اینا روشنفکرن مگه نمیدونی؟؟؟

آزادی بیان

دخالت نکردن تو اعتقادات هم

توهین نکردن به اعتقادات همدیگه

قضاوت نکردن

اینا هم شعارهاشونه زرششک😂

اینا روشنفکرن مگه نمیدونی؟؟؟ آزادی بیاندخالت نکردن تو اعتقادات همتوهین نکردن به اعتقادات همدیگهقضاوت ...

👌👌😂😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

تقصیر خودشون نیست مامانشون بی عرضه اس که به فکر پسرش نیست بگه پسرررر پاشو برو دنبال نیمه گمشدتتت

😂ای درست گفتی ها  اینقد پیدا نشده که فکر میکنم خدا گفته قایم باشک بازی کن باهاش

اینا روشنفکرن مگه نمیدونی؟؟؟ آزادی بیاندخالت نکردن تو اعتقادات همتوهین نکردن به اعتقادات همدیگهقضاوت ...

اعتقاد ؟؟؟ از کسی که امام زمانو آفریده اجازه نمیگیرین از اونی که اصن نیست اجازه میگیرین ؟؟؟؟تا کی میخواین مردمو گول بزنین 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
😂ای درست گفتی ها اینقد پیدا نشده که فکر میکنم خدا گفته قایم باشک بازی کن باهاش

اره واقعا دیده هم راحت به زندگی و عشق و ازدواجشون میرسن گفتع بزار یکم هیجان کارو ببرم بالا 😂😂

اعتقاد ؟؟؟ از کسی که امام زمانو آفریده اجازه نمیگیرین از اونی که اصن نیست اجازه میگیرین ؟؟؟؟تا کی می ...

باشه شما زرنگ باش گول نخور

چیکار به ما داری بذار گول بخوریم

مگه همش نمیگید عیسی به دین خود موسی به دین خود؟

اگه هم متن تاپیک رو درست بخونی میبینی اول با نام خدا شروع کرده 

باشه شما زرنگ باش گول نخورچیکار به ما داری بذار گول بخوریممگه همش نمیگید عیسی به دین خود موسی به دین ...

خخخخ کسی با شما کاری نداره گل ...شمایین میخواین بقیه رو بزور ببرین بهشت 😁

اول تاپیک متعلق به اسی بود من جواب اون کاربرو دادم نه اسی گل بهشتی😁

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
منم جواب یه نفر دیگه رو دادم گل

ولی منظورتون رو من بود گللللللل😁😁😁😁

2810