2777
2789

یه برنامه ای هست به اسم او ام پی فینکس

درآمد راحت تری داره

حالا چه طور؟

با کد معرف که به این برنامه ثبت نام میشه به هر دو طرف ارز تون کوین هدیه میده ارزش این ارز به تومان  50 هزار تومن هست

همان لحظه قابل برداشت بدون هیچ محدودیت

حتی میتونید شما هم با کد معرفتون درآمد کسب کنید.

(ثبت نام یک دقیقه هم طول نمیکشه)

اگه این برنامه رو ندارید

کد معرف: DMXOW8WZU

هر دوتامون 50 هزار تومن ببریم🙏🏻

ک میشه همون یک تتر بالا پایین دارع بستگی ب قیمت دلار دارع

لطفتون کم نشه عزیزید✨🌷

میگن باید دو کیلو باشه

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن باید دو کیلو باشه

دو کیلو 200 گرمه تو گهواره نوشته 2کیلو 100گرم و دکترم میگه 100گرم کمه باید دو کیلو 300 گرم باشه هر بار که میریم پیشش میگ 100گرم کمه ولی هربار از اون وزنی که تو برنامه نوشته بیشتر بود الان نمیفهمم کدومش درسته

2805

من ۳۱ هفته رفتم دو کیلو بود دکتر گفت اوکیه 

نمیدونم دیگه سونو بعدیمو نوشته برا ۳۶ هفته منم نگران وزنشم ولی معدم به اجیل ج نمیده 

تو میتونی بادوم درختی و هندی بخور عالین برا وزن گیری

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵