2777
2789
عنوان

چرا پسرم نمیگه دستشویی دارم 😭😭😭

186 بازدید | 35 پست

دارم روانی میشم 

۱۰ روزه از پوشک گرفتمش 

اوایل که خیلی بد بود و حتی از جیش کردن هم میترسید الان ترسش از ۲ هنوز هست ولی نمیگه دستشویی دارم کارشو ک کرد میگه مااااماان 😭😭😭 به هیچ کاری نرسیدم این چند روز فقط چشمم به ساعته زود ب زود ببرمش دستشویی فقط

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم حق داری اما یکم طول میکشه تو اولین مادری نیستی ک این چیزا رو تجربه میکنه پس صبور باش

خیلی دارم صبوری میکنم بخدا 

هر روز میگم امروز دیگه متوجه میشه و خودش قبلش میگه اما ....

خب بعد از دستشویی تشویقش کنید خوشحال شه حس بدش از بین بره

بخدا انقد تشویقش میکنم همه حموم دستشوییمون پر برچسب و اسباب بازی شده 😅

انقد براش دست میزنیم شعر میخونیم

سخت ترین مرحله برای بچه هاست به نظرم دختر من دو سال و ۹ ماهگی یاد گرفت

اونم با داد و دعوا و خواهش و شکلات و ناز کشیدن و هزارتا چیز دیگه

ولی با مداد شمعی یا رنگ‌انگشتی تو دستشویی یه بچه رو بکش که پی پی کرده 

رنگشم‌حتما قهوه ای بزن براش ملموس تر باشه🥶😂

سخت ترین مرحله برای بچه هاست به نظرم دختر من دو سال و ۹ ماهگی یاد گرفتاونم با داد و دعوا و خواهش و ش ...

چه باحال 😅

باشه اینم امتحان میکنم ممنون

عزیزم اول اینکه چندتا شو  ررت آموزشی بخر، بعد بگو جیش باید بره پیش مامانش، مامانش تو دسشویی هست، اگه نره ناراحت میشه و گریه میکنه، اگه تو شو رت جیش کرد، بگو ای وای بیچاره جیشا ناراحت شدن که پیش مامانشون نرفتن، تو باید جیشا و ببری پیش مامانشون، به هیچ عنوان عصبانی نشو که نتیجه عکس میده، یه سری برچسب بخر، بگو هر وقت جیش رو تو دسشویی کردی یکی جایزه میدم بچسبونی به دیوار دسشویی، اگه شماره دو کردی تو دسشویی دوتا میدم بچسبونی، اگه تو شو. رت جیش کرد جایزه نده، میتونی جایزه های دیگم در نظر بگیری، راحت جواب میده این روش

2810