2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 121 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
ممکنه خدایی نکرده سحری ،چیزی باشه قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی و فوت دور خود و میتونی از تاپیک کشف ...

ممنون بخدا کارم جاهای باریک کشیده 😞شوهرم منو حسابی زده بعد میگه من همیشه همین جور عصبی ام واسه خودت برو طلاق بگیر ، منم بچه دارم نمیتونم 😭

در مورد یکی از عزیزانم که در ازدواجش مشکل میافتادوچند سال بود خواستگار خوبی نداشت با این که از همه ن ...

اگر میشه برای منم دعا کنید 

همه نوع دعا سوره چله ای خواندن ولی انگار بختم بستس متاسفانه تو فامیل خیلی نزدیک از این کارا می‌دونم میکنن نمی‌دونم اونا بختم بستن یا نه 

خواستگار ندارم یا اگر باشه بعد جلسه اول یا زنگ نمیزنه یا میگن منفی جوابشون 

نمی‌دونم چکار کنم برای منم دعا کنید بتونم ازدواج کنم 

اسمم ساجده 

منم سحر دارم...همه کارم گره...با نجاست نوشتن..بعد ژپف ت خاب دیدم.. غسل باطل سحر کردم..ی شب ی پسر عقب ...

اول خونه و اتاقت رو در حد توان بشور که پاک باشه عروسک و مجسمه رو بزار اتاق دیگه یا کمد  میتونی از تاپیک کشف مطلبم برای کشف مشکل در خواب استفاده کنی شروع کن به خوندن و پخش قرآن حتی موقع خواب قبل خواب ۱۰ بار آیت الکرسی و فوت دور خود  و گناه و ترانه رو کمتر کن ،دود کردن اسفند هم خوبه ،نماز رو اول وقت خوندن ، اگهومیتونی نماز باطل السحر حضرت زهرا میتونی نشسته بخونی و در حد توان نیم ساعت ۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح پاشو و ۲ یا ۱ رکعت نماز شب استغفار و دعا به نیت حاجت روایی 

من سنم زیلد نیست ولی دوست دارم ازدواج کنم. ولی متاسفانه خاستگارندارم

دیگه ازبس چبه اینا بزداستم دستو دلم نمیره واگر یکباردبگع بردارم کل اعتقاداتم ممکنه ازبین برع یا خیلی سست بسه. واقن عصبی شدم. من دوست ندارم اینطور بسه ولی خیلی خستم بخدا هرچی دعلمیکنم نمیسه خیلی میترسم گناه بیوفتم😢 واقعا قلبم خیلی شکسته دوستام همه ب راحتی ازدواج کردن ولی من هرکار میکنم نمیسه خسته شدم شدید

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

منم یه مدت می خوندم چهره ام خیلی خوب شده بود و از نظر روحی هم آرامش زیاد داشتم ،یکی  که حتی نماز نمی خواند ازم پرسید چی کار کردی پوستت‌ اینقدر خوبه گفتم نماز شب ....اونم فقط واسه اینکه پوستش خوب شه‌ نماز و نماز شب خوند خدا رو شکر تقدیرش کلا عوض شد ان‌ شاء الله عاقبت به خیر شه‌ هم با حجاب شد و هم نماز خون و......هرچند فقط واسه پوستش شروع کرد اول خوندن نماز و نماز شب رو 

هرچی میخونم دعلمیکنم اخرش هعی فکرمیکنم ممیشه دیگه ازبس دعاکردم نشد برام محال جلوه کردع

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
من توصیه ام به دوستانی که تو ازدواجشون مشکل میافته اینه که خوندن و پخش قرآن رو برای دور بودن از شروب ...

@یگانه۸۸۸   بیاعزیزم.انشالله این تاپیک مفیدباشه برات

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
من توصیه ام به دوستانی که تو ازدواجشون مشکل میافته اینه که خوندن و پخش قرآن رو برای دور بودن از شروب ...

سلام گلم من دقیقا مشکل ازدواج دارم الان سی و پنج سالمه کلی خواستگار داشتم ولی اصلا نمیتونم ازدواج کنم خودم دلم به کسی نیست تازه اگه من هم دلم باشه از طرف اونا یا طوری دیگه بهم میخوره .بیشتر خودم ترس از ازدواج دارم. باور کن دلم برا همه میسوزه حتی تو این سایت همیشه برا بقیه سعی کردم خوب و مهربون باشم دل نشکنم مسخره نکنم ولی نشد که نشد 

ممکنه خدایی نکرده سحری ،چیزی باشه قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی و فوت دور خود و میتونی از تاپیک کشف ...

عزیزم خودم یه فرشته سیاه و شبیه به کلاغ دیدم از آسمان به زمین با سرعت میومد بنظرت چی بوده؟

2809