2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 119 پست

من ی بار ازدواج کردم جدا شدم گفتن همزاد داری اون باعث جدایی تا چندین سال نامزد بودم ب ازدواج ختم نمیشد ی دعا نویس باطل کرد برام و اومدم سر زندگیم اما توبه کردم و دعا هارو انداختم آب و حرز امام جواد گرفتم دعا کنید باردار بشم 

دوستان من یه دعا نویس واقعی و کاربلد میخوام البته مذهبی و خدا باور باشه بهتره   تا بدونم کسی برام دعا نوشته یا نه ؟ آخه یه نفر به یکی از اعضای خولنوادم گفته بود برای خانواده شما دعا نوشتن   واقعا این اتفاقا طبیعی به نظرم نمیاد    لطفا اگ کسی تجربه داره درخواست بده یا بهم بگه

خدایا خودمو به تو سپردم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا من چندماهه میخونم ولی هیچی نشده😔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
2805
من با قرآن خوندن و نماز شب و کار خیر موافقم ولی هیچ وقت فاز اینکه میگید جن عاشق رو درک نکردم:/یعنی ی ...

عزیزم موقع تولد یه نوازد یدونم از اونا با ادم متولد میشه پیشه ماس همیشه با ما بزرگ میشع ومیر میشه مال بعصیا بدجنس میشه وادیت میکنه هزارتا مشکل روحی بوجود میاره وکارشو زندگیشو دچار اختلال میکنه بعضیام خوبن کاری به کارش ندارن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
منم خیلی دلم شکسته صدای همه عزیزان زدم .. زندگیم داره از دستم می‌ره عی خدا 😭😭😭😭😭

عزیزم دعا کن تو هییت ها شرکت کن و کمک کن به نیت اینکه خانم فاطمه زهرا 🥺🥺مشکلت رو حل کنه 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

التماس دعا دارم از همتون ۷ ماهه که از تهران به شمال مهاجرت کردیم از اجاره زیاد تهران اما اینجا هم مو ...

عزیزم زندگی تو شمال برای شما که تهران بودین سخت نیست؟ از نظر آب و هوا و فرهنگ و امکانات؟ 

یکی از اقوام میخواد از تهران بره شمال مغازه پوشاک بزنه وضع بازار اونجا چه جوریه؟ 

ممنون از تاپیک قشنگ 

دعا کن تو نماز شب منم به عشقم برسم اون از من دوره و منو نمی‌شناسه 

به چیز دیگه که من فهمیدم اینه که ما باید بریم جبران کنیم گذشته خودمون رو و اشتباهاتی که خواسته و ناخواسته به وجود آوردیم این طوری خیلی از راه ها باز میشه 

منم از چله بقره معجزه دیدم ، دقیقا روز چهلم برام خواستگار خوب اومد و ازدواج کردم ، در صورتی ک قبلش تماااااام خواستگارام به ی نحوی نمیشد ک پا پیش بزارن یا من قبول نمیکردم یا خانواده م یا …منم ازدواجم طلسم شده یود ک با چله بقره درست شد 

عزیزم موقع تولد یه نوازد یدونم از اونا با ادم متولد میشه پیشه ماس همیشه با ما بزرگ میشع ومیر میشه ما ...

من به چیزی اعتقاد دارم که قرآن گفته🙂🤞

این بیشتر شبیه داستان تینکربل بود 

بنابراین با احترام تاپیک رو می‌ترکم🙃

میشه لطفا حستو راجب من بگی 

یه مدته کلا نا امیدم 

خواستگار خیلی خوب نداشتم ولی بازم خداروشکر بد نبودن 

دست و دلم به کار و درس نمیره 

دست به هرکاریم میزنم درست نمیشه 

نمیدونم چرا اینطوریه 

میسه کمکم کنی لطفا؟

2809