اول از کسانی که اعتقاد ندارند خواهش میکنم تاپیک رو ترک کنند من خودم بالای ۳۰ ازدواج کردم با این کار خواستگاران خوبی داشتم و هر دو طرف موافق بودند تا یه مراحلی پیش میرفت و یهو بی دلیل بهم میخورد من با کشف مطلب در خواب که تو تاپیک آخرم هست تو خواب بهم گفتن هم سحر دارم هم جن عاشق ،و کسی که با سحر و طلسم و چشم زخم مانع ازدواجم بود از آشنایان بود منم شروع کردم به پخش قرآن بقره،یس،اذان مخصوصا موقع خواب با صدای کم،و اوایل خوابهای ترسناک میدیدم که نشان دهنده این بود که موکل سحر و جن عاشق دارند اذیت میشن برای همین قصد ترساندن منو دارند تا ادامه ندم اما من ادامه دادم برای محفظت میتونین قبل از خوتب ۱۰ بار آیت الکرسی بخونید و دور خود بصورت دایره فوت کنید من ادامه دادم و کم کم کشته شدن موکل سحر و تو خواب میدیدم بهرحال با کمک قرآن تونستم ازدواج کنم تجربه دیگرم برای بخت گشایی یکی از عزیزانم هست که در ادامه تعریف میکنم
من ی بار ازدواج کردم جدا شدم گفتن همزاد داری اون باعث جدایی تا چندین سال نامزد بودم ب ازدواج ختم نمیشد ی دعا نویس باطل کرد برام و اومدم سر زندگیم اما توبه کردم و دعا هارو انداختم آب و حرز امام جواد گرفتم دعا کنید باردار بشم
دوستان من یه دعا نویس واقعی و کاربلد میخوام البته مذهبی و خدا باور باشه بهتره تا بدونم کسی برام دعا نوشته یا نه ؟ آخه یه نفر به یکی از اعضای خولنوادم گفته بود برای خانواده شما دعا نوشتن واقعا این اتفاقا طبیعی به نظرم نمیاد لطفا اگ کسی تجربه داره درخواست بده یا بهم بگه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من با قرآن خوندن و نماز شب و کار خیر موافقم ولی هیچ وقت فاز اینکه میگید جن عاشق رو درک نکردم:/یعنی ی ...
عزیزم موقع تولد یه نوازد یدونم از اونا با ادم متولد میشه پیشه ماس همیشه با ما بزرگ میشع ومیر میشه مال بعصیا بدجنس میشه وادیت میکنه هزارتا مشکل روحی بوجود میاره وکارشو زندگیشو دچار اختلال میکنه بعضیام خوبن کاری به کارش ندارن
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دعا کن تو نماز شب منم به عشقم برسم اون از من دوره و منو نمیشناسه
به چیز دیگه که من فهمیدم اینه که ما باید بریم جبران کنیم گذشته خودمون رو و اشتباهاتی که خواسته و ناخواسته به وجود آوردیم این طوری خیلی از راه ها باز میشه
منم از چله بقره معجزه دیدم ، دقیقا روز چهلم برام خواستگار خوب اومد و ازدواج کردم ، در صورتی ک قبلش تماااااام خواستگارام به ی نحوی نمیشد ک پا پیش بزارن یا من قبول نمیکردم یا خانواده م یا …منم ازدواجم طلسم شده یود ک با چله بقره درست شد