2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 121 پست
دوستان تو این دهه فاطمیه من هروقت هرچیزی خواستم بهش رسیدم فقط باید سعی کنید از گناه دور باشید خودم ب ...

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میترسم بگم شناسایی بشم ...شما برا زهرا دعا کن و من

باشه گلم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

2805
دوستان تو این دهه فاطمیه من هروقت هرچیزی خواستم بهش رسیدم فقط باید سعی کنید از گناه دور باشید خودم ب ...

منم خیلی دلم شکسته صدای همه عزیزان زدم .. زندگیم داره از دستم می‌ره عی خدا 😭😭😭😭😭

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
من چندشبه دنبال همچین تاپیکی ام و امشب بالاخره دیدمش

میگم دعا خوبه ولی برای یک نتیجه خاصی بنظرم نباید باشه اینجوری زوری خواستن از خداست

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
گلم من مدت زیادی هست میخونم ولی هنوز چیزی که میخواستم رو بهش نرسیدم؟!!!

میتونید از تاپیک کشف مطلبم استفاده کنید و از خدا بخواین دلیل و راه حل مشکل رو بهت بگه ناامید نشید ادامه بدین انشالله هر چی خیر و خوبی بزودی قسمتتون میشه 

من با قرآن خوندن و نماز شب و کار خیر موافقم 

ولی هیچ وقت فاز اینکه میگید جن عاشق رو درک نکردم:/

یعنی یه موجودی که عمرش چند ده برابر انسانه، قدرت بسیار بیشتری داره و کلا از یه نژاد دیگه هست انقدر بیکار و بدبخته که روی یه آدم کراش می‌زنه و جلوی ازدواجشون می‌گیره😐

من توصیه ام به دوستانی که تو ازدواجشون مشکل میافته اینه که خوندن و پخش قرآن رو برای دور بودن از شروب ...

دقیقا اینارو خواهرم میگف که شیخ کاوه میگفته پخش قران وبقره ویس رو من شروع کردم واقعا خونه انگار خالی میشه میگه هرچی طلسن نحسی باشه تو خونه وخودت از اونام باشن میرن ....ممنونم عزیزم همین ایه الکرسی هم میگف قبل خواب اما من یدونه میخونم هم برای خود هم بچم وشوهرم برلی هرکدوممون یدونه...خواب رو خوب میکنه اونام نمیتونن بیان نفوذ کنن تو خوابمون...یه چیزیم بگم این کارم بکن پشت تما آینه هاتون ایه الکرسی بچسبونین چون عموما اونا از اینه وارد میشن دیگه نمیتونن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
هر شب همین تاپیکخسته نشدی

خدا خیرش بده که اطلاع رسانی میکنه . کسی شاید این مشکل رو داشته باشه و ندونه باید چیکار کنه 

از اون همه تایپیک های الکی دروغین مزخرف که بهتره

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

حتما 

اما شما هم اگر مثل من صلوات هدیه کنید به نتیجه می‌رسید 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

ان شاء الله من چون عادت ماهانه هستم از خودم بدم میاد دست به قرآن یا تسبیح نمی‌زنم اسمت رو بگو بنویسم ...

ریحانه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
میگم دعا خوبه ولی برای یک نتیجه خاصی بنظرم نباید باشه اینجوری زوری خواستن از خداست

من زوری از خدا می‌خوام آرامش ب زندگیم برگرده خوشبختی رو حس کنم این ک بد نیست

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
2809