اول از کسانی که اعتقاد ندارند خواهش میکنم تاپیک رو ترک کنند من خودم بالای ۳۰ ازدواج کردم با این کار خواستگاران خوبی داشتم و هر دو طرف موافق بودند تا یه مراحلی پیش میرفت و یهو بی دلیل بهم میخورد من با کشف مطلب در خواب که تو تاپیک آخرم هست تو خواب بهم گفتن هم سحر دارم هم جن عاشق ،و کسی که با سحر و طلسم و چشم زخم مانع ازدواجم بود از آشنایان بود منم شروع کردم به پخش قرآن بقره،یس،اذان مخصوصا موقع خواب با صدای کم،و اوایل خوابهای ترسناک میدیدم که نشان دهنده این بود که موکل سحر و جن عاشق دارند اذیت میشن برای همین قصد ترساندن منو دارند تا ادامه ندم اما من ادامه دادم برای محفظت میتونین قبل از خوتب ۱۰ بار آیت الکرسی بخونید و دور خود بصورت دایره فوت کنید من ادامه دادم و کم کم کشته شدن موکل سحر و تو خواب میدیدم بهرحال با کمک قرآن تونستم ازدواج کنم تجربه دیگرم برای بخت گشایی یکی از عزیزانم هست که در ادامه تعریف میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر خوب که سمت سحر و... نرفتید و به خدا پناه بردید
خدا هم فرموده «قل اعوذ برب الناس»
نماز شب معجزه است واقعا
و همینطور زیارت عاشورا
و البته قبل هرچیزی نماز اول وقت و مراقبه
از همگی التماس دعا دارم🪻
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
وقتی میبینم چند نفر استفاده میکنند امیدوار میشم دوباره این تاپیک رو بزنم چون خودم هم تو اوج ناامیدی تو همین سایت با معجزه نماز شب آشنا شدم و واقعا برام معجزه کرد
خوب اگه زحمتی نیست تجربه تون رو بصورت کوتاه بنویسید ممکنه به خیلی ها کمک کنه و باقیات الصالحات باشه ...
من همون نماز هم نمیخونم ولی الانشم پشیمونم
چون مثلا ۱ هفته میخونم بعد وقتی یکروز نمیخونم انقدر حالم بده میگم ولش کن انگار افسردگی میگیریم یا خیلی وقتا حوصله لاک پاک کردنو و این چیزارو ندارم و منصرف میشم
از نیمه شب شرعی تا اذان صبح وقت داره اما هرچی به اذان صبح نزدیکتر بشه فضیلتش بیشتره دلیل هم داره
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
اسی نظرت درباره زیارت عاشورا چیهقبلا امتحان نکردی برای بخت خوب
عالی تر از عالی
من خیلی معجزات ازش دیدم شکر خدا
به نیابت از شهدا بخونید
من همون نماز هم نمیخونم ولی الانشم پشیمونم چون مثلا ۱ هفته میخونم بعد وقتی یکروز نمیخونم انقدر حالم ...
سلام خواهر اگر دوست دارین یه سر به تاپیک نماز بزنید
من چندشبه دنبال همچین تاپیکی ام و امشب بالاخره دیدمش
لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم♥ مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥