2777
2789
عنوان

با پسر معتاد برم تو رابطه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 30 پست
کسی که سیگار بکشه دیگه نمیتونه کنارش بذاره چون ترکش خیلی سخته و اصلا چیزی به اسم تفریحی وجود نداره ه ...

اره ولی میگ نهایت روزی ی نخ میکشم 

و مطمئنم دروغ نمیگه چون اوایل ک دوست بودیم حسی نداشتیم بهم چرا باید دروغ بگه 

دوست مشترک زیاد داریم اونام میگن اینجوری نیس روزی ۴ ۵ نخ بکشه 

اره خودشم میگ اگ بخوام بگم ترک میکنمدروغ گفتم چون نمیتونم ب راحتی نمیخام از همین اول دروغ بگم بهت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو شرطت این ک ترک کنی اگ دوست داشته باشع ترک میکته

آدما تغییر نمیکنن اگرم تغییر کنن اونم اوایلشه دقیقا اوایل عشقو عاشقی  بعدش دوباره میشن روز اول

اگه میخوادش باید همینجوری بخوادش نباید به امید این باشه که آرره ترک میکنه و...

عزیزم سیگار بد نیس از مواد و مشروب بترس فقط

بابا اهل اونا نیس مطمئنم رفیق مشترک زیاد داریم امارشو دارم

میدونم سیگار بد نیس من ترسم از خودمه میترسم خودم کشیده بشم این سمت

2805
آدما تغییر نمیکنن اگرم تغییر کنن اونم اوایلشه دقیقا اوایل عشقو عاشقی بعدش دوباره میشن روز اولاگه می ...

دیگ سیگار چی مهمی نیس واس کسی ک ادعای عشق و عاشقی داره اگ نخواد تغییر کنه ک همون بهتر جدی نشه

اره ولی میگ نهایت روزی ی نخ میکشم و مطمئنم دروغ نمیگه چون اوایل ک دوست بودیم حسی نداشتیم بهم چرا بای ...

درسته ولی به هر حال باید یه فرد سیگاری درنظرش بگیری الان یه نخ میکشه بعدا هم همون یه نخ میمونه؟

اصلا به امید اینکه ترک کنه نباش همینجوری با همین ویژگی درنظرش بگیر و ببین تصمیت چیه

آدما تغییر نمیکنن اگرم تغییر کنن اونم اوایلشه دقیقا اوایل عشقو عاشقی بعدش دوباره میشن روز اولاگه می ...

دقیقاا خودشم میگ ترک اینجور چیزا الکی نیس ک بگم باشه میگ من خودمم اصلا الان راضی نیستم از کشیدنش چون ب من نمیخوره این کارا ولی گرفتارش شدم 

اگرم بگم باشه ترک میکنم دروغ گفتم نمیخوام همین اول دروغ بگم بهت 

دقیفا موافقم باهات ادما عوض نمیشن یکم باد عاشفی بخوابه میرن سمتش باز منم نمیخوام هوضش کنم من از خودم میترسم برم سمت این چیزا مشکلم با اون نیس

درسته ولی به هر حال باید یه فرد سیگاری درنظرش بگیری الان یه نخ میکشه بعدا هم همون یه نخ میمونه؟ اصلا ...

منم نظرم همینه دقیقا با تگ بخوام برم باهاش تو رابطه ب عنوان شخصی ک سیگار میکشه میخوام بپذیرمش ن اینکه بخوام عوضش کنم چون هیچ ادمی عوض نمیشه 

دقیقاا خودشم میگ ترک اینجور چیزا الکی نیس ک بگم باشه میگ من خودمم اصلا الان راضی نیستم از کشیدنش چون ...

خبب خودت باید هوای خودتو داشته باشی و سمتش نری

تا به حال نشده جمع آدمایی قرار بگیری که یه سری کارا انجلم میدن ولی تو خودتو منع کنی

البته اینم باید درنظر گرفت یه عمر زندگیه وو خودت باید بیشتر از هر کسی خودتو بشناسی که شخصی هستی وسوسه بشی و سمتش بری یا نه

دیگ سیگار چی مهمی نیس واس کسی ک ادعای عشق و عاشقی داره اگ نخواد تغییر کنه ک همون بهتر جدی نشه

عزیزم فرهنگ ها متفاوته اون همه رفیقاش میکشن بابای خودش میکشه کلا عادقه براشون بعد من بگم بیا ترک کن😑من خانوادم مذهبی با اون فرق دارن من تو دایی عمو خاله شوهردخاله هیچکس نمیکشه 

من هرگزززز نمیخام کسی عوض کنم چون هسچ ادمی عوض نمیشه اگ تا حالا رابطه طولانی داشتی متوجه حرف من میشی اصلا نباید ب هوای تغییر ادما باشی 

من میخوام اگ میخوام قبولش کنم همینجوری فپذیرم 

باد عاشقی ک بخوابه یکم دوباره ادما برمیگردن ب ورژن کارخونه سعی در تغییر ادما ی حماقته فقط

خبب خودت باید هوای خودتو داشته باشی و سمتش نریتا به حال نشده جمع آدمایی قرار بگیری که یه سری کارا ان ...

بی میل نیستم......

کلا همیشه دوری کردم از این چیزا کلا فوبیا اعتیاد دارم در این حد میترسم 

تو از سیگاری بودن اوت ترس داری یا از قدرت کنترل نکردن خودت الان؟

از خودم 

اون بکشه مهم نیس برام 

چون میدونم شعور و عقل داره تو این دو سال چون میدونس بدم میاد ی بارم جلو من نکشبد با اینکه زیاد در ارتباط بودیم 

[QUOTE=360792557]عزیزم فرهنگ ها متفاوته اون همه رفیقاش میکشن بابای خودش میکشه کلا عادقه براشون بعد م ...

خب من مذهبی نیستم اصلا .... مامانم مذهبی ولی در حدی منعطف بهش بگم الان دوس پسر دارم میپذیره :/ 

چیز خاصی نیس 

من خودم ذره ای مذهبی نیستم با همه چیش اوکی ام جز سیگارش

این حرفت رو قبول ندارم یه چیزب که عرف میشه باید باهاش سازگار شد

وگرنه طرد میشی 

این قانون طبیعت 

قبول نمیکنی ولی مطمئنم خود تو برای ادامای حیات هم شده سازگار میشی این قانونه! چون هیچ چیز مطلقی وجود نداره ما حودمون حوب و بد تعیین کردیم

2810