2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پوستم گندمی ولی بیکینی تیره نیست مثلا نسبت ب رون و بقیه جاهام یکم تیره تره ک طبیعیه بعدم بجای ژیلت موم بنداز اپیلاسیون کن

خدایا شکرت یه عشقی اومده تو جونم دیوونش شدم نی نی قشنگمو میگم برام حفظش کن

من قبل ازدواج هم همسرم بیکینی رو دید حدود سه ماه باهم دوست بودیم و نامزد معاشقه داشتیم 

الان ۸ ساله عقد کردیم خیلی هم آدم رک و پررویی هم هست اگ تیره بود حداقل یه بار میگفت

من ۸ ساله ماهی یه بار موم استفاده میکنم علاوه بر لایه برداری تمیز ک روشن ترم میشه 

خدایا شکرت یه عشقی اومده تو جونم دیوونش شدم نی نی قشنگمو میگم برام حفظش کن

عزیزم راجع به کرم اولین محصولی که خیلی دیدم طرفدار داشت و همه گفته بودن بعد زمان کوتاهی دارن اثرش رو می بینن کرم روشن کننده گاتیو مدل AHA هست. شات میذارم برین سرچ کنین خودتون نظرات رو میتونین در دیج**ی کالا بخونین.
دو نوع کرم روشن کننده گاتیو برای بدن وجود داره نوع اولش که مدل AHA هست مناسب بیکینی هم هست و نوع دومش که اسم مدلش fade dark spot هست واس نواحی دیگس مث زیر بغل و کمر و کشاله و... .به غیر از بکینی و هردونوع بشدت رضایت بخش بودن واسه خریدارها

منم پوستم گندمی ولی بیکینی تیره نیست مثلا نسبت ب رون و بقیه جاهام یکم تیره تره ک طبیعیه بعدم بجای ژی ...

قبول دارم که نواحی حساس تیره تر از بدنه 

اما مشکل من اینه که تیرگیم خیلی زیاده

من قبل ازدواج هم همسرم بیکینی رو دید حدود سه ماه باهم دوست بودیم و نامزد معاشقه داشتیم الان ۸ ساله ع ...

8 سال عقدی؟🙄

چرا ازدواج نمیکنی ؟

خیلی کار اشتباهی کردی حرامه قبل عقد تو رو ببینه

عزیزم راجع به کرم اولین محصولی که خیلی دیدم طرفدار داشت و همه گفته بودن بعد زمان کوتاهی دارن اثرش رو ...

اره منم تعریفشو شنیدم اما نگرفتم 

تو نینی سایت بعضیا گفتن نتیجه نگرفتن 

کرم می پی میگن خوبه 

ارزون ترم هست 

اصن مگه مهمه

من درست همرنگ دستمه اگه تیره هم بود جرئت نداشت بگه انگار خودش چه خبره

همیشه اعتماد به نفس داشته باشید اگه اعتماد به نفس داشته باشید جرئت نمیکنن تو بگن علاوه بر اون قربون صدقه هم میرن

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
اصن مگه مهمهمن درست همرنگ دستمه اگه تیره هم بود جرئت نداشت بگه انگار خودش چه خبرههمیشه اعتماد به نفس ...

حتی اگه به زبون نیارن ، ته دلشون یکی سفیدو میخوان 

حتی اگه به زبون نیارن ، ته دلشون یکی سفیدو میخوان

منم ته دلم یه پسر بور و سفید می‌خواد چیکار کنم؟تو جلسه خواستگاری کور بوده که ندیده اعتماد به نفس داشته باشه 

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️