دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوستداره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)
درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوستداره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)
شوهرمنم یه بارگوشیش وتوخونه گذاشت رفت سوپری بادخترم منم فضولیم گل کرد دیدم دوستش توواتساپ یه فیلم س و پ رایرانی برااین فرستاده واکردم بعددیدم شوهرم پیام داده بهش چقدر ک و... دختره سیاه وکثیفه حالم بهم خورد دیدم فیلم وواقعا هم سیاه بودگفتم حتماهمچین حسی ام به من داره ببین مرداچقدرپست وظاهربینن
آخه من دختر دوس دارم سفید باشه اونجام چه برسه به مرد
ببین من خودمم مث تو ناراضی ام...ولی نباید بهش اینجوری میگفتی و نقطه ضعف نشون میدادم...باید خیلی عادی برخورد میکردی
بعدم مگه نمیگی پوستت گندمیه؟ خب دیگه طبیعیه تیره بودن
خودشم باید میدونسته ک چند درجه تیره تر از رنگ جاهای دیگس..برا ماهایی ک سفید هستیمم اکثرا تیرس بعد آقا ب تو ک پوستت گندمیه گفته شانس نداشتم ک سفید باشه...اوفففف از این اعتماد ب سقفشون یعنی
هی خواهر هر چی بخوام میگه ندارم یه بار لباس خواب خواستم گفت تو حتی اگه گونی بپوشی بهت میاد پول دکتر ...
تو چرا ب این جواب بله دادی