2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم ب ضرر ماهایی میشه ک تیرس🤣

حداقل با ارایشی چیزی پنهونش میکردیم😂

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

😂😂😂

🤣

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

هیچ ضرری نداره ،۳۰۰_۵۰۰ تومن مول لیزر نداره جرا زن گرفته پس

هی خواهر هر چی بخوام میگه ندارم 

یه بار لباس خواب خواستم گفت تو حتی اگه گونی بپوشی بهت میاد 

پول دکتر خواستم اولش گفت می تونی یه هفته دیگه صبر کنی بعد وقتی دید ناراحتم گفت شماره کارت بفرس

یه بار کرم خواستم گفت ندارم 

خیلی چیزا به دلم موندن بخدا 

خيلی دلم شکست وقتی گفت میدونم شانس ندارم (وقتی گفتم تیره اس) حتی دوس ندارم لخت بشم

شوهرمنم یه بارگوشیش وتوخونه گذاشت رفت سوپری بادخترم منم فضولیم گل کرد دیدم دوستش توواتساپ یه فیلم س و پ رایرانی برااین فرستاده واکردم بعددیدم شوهرم پیام داده بهش چقدر ک و... دختره سیاه وکثیفه  حالم بهم خورد دیدم فیلم وواقعا هم سیاه بودگفتم حتماهمچین حسی ام به من داره ببین مرداچقدرپست وظاهربینن

هی خواهر هر چی بخوام میگه ندارم یه بار لباس خواب خواستم گفت تو حتی اگه گونی بپوشی بهت میاد پول دکتر ...

پولاشو چیکار میکنع؟ توام یبار ازش یچیزی بخواه

بعد بگو میدونستم شانس ندارم ....

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
آخه من دختر دوس دارم سفید باشه اونجام چه برسه به مرد

ببین من خودمم مث تو ناراضی ام...ولی نباید بهش اینجوری میگفتی و نقطه ضعف نشون میدادم...باید خیلی عادی برخورد میکردی 

بعدم مگه نمیگی پوستت گندمیه؟ خب دیگه طبیعیه تیره بودن

خودشم باید میدونسته ک چند درجه تیره تر از رنگ جاهای دیگس‌..برا ماهایی ک سفید هستیمم اکثرا تیرس بعد آقا ب تو ک پوستت گندمیه گفته شانس نداشتم ک سفید باشه...اوفففف از این اعتماد ب سقفشون یعنی

هی خواهر هر چی بخوام میگه ندارم یه بار لباس خواب خواستم گفت تو حتی اگه گونی بپوشی بهت میاد پول دکتر ...

تو چرا ب این جواب بله دادی

وای فک کن🤣آرایش فلان

اره برا لباش روژ میزدم😐

خيلی دلم شکست وقتی گفت میدونم شانس ندارم (وقتی گفتم تیره اس) حتی دوس ندارم لخت بشم

شما بگی تیره ایشونم فکر کرد هوووو ببخش سیاهه 

،سعی کن تلقین نکنی خیلی تیره هس .

لیزر نمیتونی ولی نوره زرنیخ دار هم خوبه 

البته خودم قصد کردم برم لیزر اعصاب ژیلت و نوره و .. ندارم دیگه🫤 تنبلی میشه وگرنه خوب بود قبلا  هعی

شوهرمنم یه بارگوشیش وتوخونه گذاشت رفت سوپری بادخترم منم فضولیم گل کرد دیدم دوستش توواتساپ یه فیلم س ...

آخه چرا مردا اینجوری ان؟؟ مگه خودشون کی ان؟؟ چرا پس خانوما نمیتونن عیب بزارن رو اونا