2777
2789
عنوان

شلحته ترین و کثیفترین زنی که دیدین اول خودم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 74 پست
وااا نیمرو تو اب درحال جوش خیلی عادیه حتی بهش میگن تخم مرغ هتلی مثل ابپزمیشه فقط میشکنی داخل ابجوش چ ...

منم کاری به کثیفی و ...ندارم ولی نشنیدم و ندیدم توی آب برام عجیبه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکی از همکلاسیام دندوناش طوری کثیف بود که انگار یه ساله مسواک نمیزنه هی هم میخندید دندونش مشخص میشد حالم واقعا بد شد یه لحظه فکرکردم چیزی رو دندونش گذاشته بس که کثیف بود

یه مورد دیگه هم دیده بودم ولی اون تا این حد نبود

اخه تو دانشگاه یه کم رعایت کنید بچه که نیستید چندش ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم ندیدم اما هم خوابگاهی دوستم انقد بو میداده هیشکی نمیفهمیده از چیه از کمدش بوی تعفن میومده ک دیگ طاقت نداشتن و در کمدش و باز میکنن نواربهداشتی خونی پیدا میکنن و دوسه تا پیازه گندیده ک انگار قایم کرده باشه واقعاااا من شوکه بودم وقتی میگفت 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
یکی از همکلاسیام دندوناش طوری کثیف بود که انگار یه ساله مسواک نمیزنه هی هم میخندید دندونش مشخص میشد ...

بعضی ها جرم دارن گلم با مسواک و...نمیرن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

منم کاری به کثیفی و ...ندارم ولی نشنیدم و ندیدم توی آب برام عجیبه

یه سرچ کنی میبینی 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خودم ندیدم اما هم خوابگاهی دوستم انقد بو میداده هیشکی نمیفهمیده از چیه از کمدش بوی تعفن میومده ک دیگ ...

به نظرم عفونت رحم دارن و ترشحات یکی از آشناهای ماهم اینجوریه همیشه در تعجبم چرا شوهرش بهش نمیگه لباسات بو میدن

عزیزم جرم نبود چون قبلا اینطوری نبود واقعا کثیف بود آشغال چسبیده بود

منم دیدم خانومایی که سبزی نهار دیروزشون چسبیده لای دندوناشون 

دوستم میگفت تو خوابگاه شون بعضی بچه ها میرن دستشویی بعدش دست نمیشورن اخه چطور دلشون میکشه با اون دست ...

باور کن اونا به اندازه ما مریض نمیشن 

دقیقا

یه خانوم ۸۰ ساله تعریف میکنه میگه هیچ وقت بعد دستشویی کوچیک خودمو نمیشورم (ادرار)توی عمرش دکتر زنان نرفته

2810