2777
2789

اصلا نمی‌شه راجع‌به هیچ موضوعی بحث کرد

خرافات پدرمونو در آورده

اون از تاپیک واکسن، این از حس شیشم و همزاد و جادو و هزار کوفت و زهر مار دیگه

این همه توهم توطئه و علم‌ستیزی شگفت‌انگیزه

حالم به هم میخوره از این همه خفقان

دیشبم تاپیکم ترکید

اوووف...

بابت امضام به صدنفر جواب دادم😑

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

مخصوصا همین سایت

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون دهنت

وااای

من دلم فحش فقط می‌خواد

آبدار و ماردار

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اکثرا کم سن و سالن و تو شهرای خیلی کوچیک زندگی میکنن گمون کنم

چه ربطی به شهرکوچک وبزرگ داره

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

ول کن عزیزم اینجا از همه قشری هست

والا کاش از همه قشری بود

همه از دم خوب و مهربون و درستکارن فقط اطرافیان بد و پلید و حیله گرن

چه ربطی به شهرکوچک وبزرگ داره

خیلی ربط داره شهرای کوچیک تو سن کم ازدواج میکنن و اجازه تحصیل و رفتن تو اجتماع رو ندارن و خب ذهن ها بسته تره و فرهنگ ها خیلی متفاوته و خرافات موج میزنه توشون

2810