2777
2789
عنوان

کیا کات کردن و هنوز دوسش دارن و منتظر برگشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 70 پست
چقدر وقته کات کردی سره چی

هفت ماهه

دوری راه کم کم دورمون کرد

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
بزرگوار یسره انلاینه بهم گفته بهت حسی ندارم تو محل کارشم ارباب رجوع همه داف و پلنگن معلومه که دیگه ب ...

ن میاد آدم بانجابتیه و ازت دلخوره  فقط اون پسر خوبیه اومدتگم کن

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی این آقا دوستداره برات میبینم یکی تو اسمش ع ی اسم مذهبی چشم آبرو مشکی تیره مهربون یکی قد متوسط ال ...

فال گیر؟ 

میشه ازت بخوام یچیزی بهم بگی راجب هرچی 

نه اینکه قراره کسی بیاد یا نیاد کلی 

خیلی سردرگمم تو یه نقطه ای هستم که انگار معلقم نیاز به یه نشونه دارم 

فال گیر؟ میشه ازت بخوام یچیزی بهم بگی راجب هرچی نه اینکه قراره کسی بیاد یا نیاد کلی خیلی سردرگمم تو ...

ن حس ششم و اینکه من چیزی حس نمیکنم گلی از هرچیزی حس نکنم نمیتونم بگم

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

2805
ن میاد آدم بانجابتیه و ازت دلخوره فقط اون پسر خوبیه اومدتگم کن

عزیزم منم کات کردم حیلی غصه میخورم

میشه بگی برگشت دارم یا نه؟

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

باشهنمیبینی تا چقدر وقت دیگه!

گفتم  همه چیو

بعد چقدر وقت برگشت؟

شاید سه هفته 

و خب به گفته خودش اون هیچ وقت نرفت من دچار سو تفاهم شدم از پیجم بیرونش کردم و انفالوش کردم که دوباره پیام داد و من دیگ مستقیم بهش نگفتم که نمیخوامت عوض این همه عذابی که کشیدم  اگه قصدش واقعایی باشه حالا دیگ نوبت منه  ☺

یعنی چی دوساعت چیگفت؟

از شرایط بچگیش گفت از این گفت که من خلأ عاطفی داشتم و تو باید بیشتر حواستو بهم میدادی از کارایی که داره واسه شناخت خودش بهترشدن حالش انجام میده تراپی رفتن و... 

از تصادفش گفت، گفت دو سه روز بعد آخرین پیامی که دادی تصادف وحشتناکی کردم از هذیون گفتناش بعد عملش. 

از اینکه گفت میدونم بد کردم ولی 5 سال دست بهت نزدم خط قرمزاتو رد نکردم گفت پدربدی داشتم و خصلتای بدش شبیه باباشه.

گفتم چرا زنگ زدی چی به من بگی گفت فقط گفتم یکبار پا بذار رو ترسام فقط میخواستم گوش بدی بهم. 

خلاصه ی یکساعت و 50 دقیقه حرف زدنش. 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم