2777
2789
عنوان

کیا بچه مدرسه ای دارن🤬😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4422 بازدید | 160 پست

من شرایط شما رو داشتم البته سه تا بچه ،یه روز چنان داد زدم دخترم لرزید ،سر کلاس انلاین کوفتی،از اون موقع اضطراب گرفته دسناش سر امتحان یخ میشه میلرزه ،تازه میبرمش مشاوره

بچه شیر میدادم

دلم برا بچه اولت سوخت 

طفلی پایه درساش همین اوله 

کلی استرس داره🥲حس حسادتم قطعا قاطیش شده 

عزیزکم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پارسال بچم ۱۰ شهریور بدنیا امد اون یکی بچمم مدرسه ایی بود ینی پوستم کنده شد با اینکه همسرم خیلی کمک حالم بود ولی خیلی سخت بهم گذشت بهش محبت کن و باهاش حرف بزن بلکه کمتر بره روی اعصابت تجربه ثابت کرده داد و بیداد جواب نمیده زبون خوش بهتر جوابه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

منم دخترم کلاس دوم بود توی کرونا مهرماه زایمان کردم ، دخترم همینجور لجبازی کرد منم دست تنها بودم و این روزا رو کشیدم درکت میکنم ، من با معلمش صحبت کردم و شرابط رو گفتم خداروشکر فهمیده بود و خیلی باهام همکاری کرد ، 

میشینم کنارش از ۳-۸ شبروانی میشمبچه نوزادمم بغل میخواد کولیکیه جیغ میکشه تنها تو خونه دیوونه میسمکمک ...

بچت حق داره.کلاس اول باید پا به پاش بشینی وبهش بگی چیکار کنه.کلمه هارو اشتباه ننویسه..کلا باید بالای سرش باشی..براش وقت تعیین کن. دوساعته مشق ودرسش تموم بشه..بگو بعدازاون اجازه نمیدم مشق بنویسی..از ۳تا۸خیلی وقت زیادیه...وحتما با معلمشصحبت کن وشرایطتترو بگوتا معلم ازش بخواد که مثلا ساعت ۳تا۵وقت داره باید مشقش تموم باشه وپایین مشقش امضا کنی وساعت بزنی که چه زمانی تموم شده.از معلم حساب ببره زود مینویسه

پارسا پسرمامان😍
😭من دارم از کمیود خواب می میرم الانم نوزادم داره گریه میکنه صبح باید دخترم راهی کنم آرزوی مرگ دارم ...

عزیزم دخترت عضله دستش ضعیف هست وکند مینویسه خمیر بازی بده ورز بده تو دستش یا قیچی بده کاغذ خورد کنه راه میافته مشکل پسر منم بود در حدی که مداد رو افقی میگرفت مجبور بود با کش مداد رو بگیره الان درست شده در حدی که توکلاس سوم که مشق ها سه یا چهار صفحه هست تو یه ساعت مینویسه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
حالا من میخواستم در اینده اقدام کنم تاپیک تو رو دیدم ترس برم داشت انگار نوزاد و بچه مدرسه ای خیلی س ...

وقتی بچه بزرگ میره کلاس اول یا باید بچه دومی حدود ۲ساله باشه.. یا کلا بذاروقتی رفت کلاس دوم برای بچه بعد اقدام کن

پارسا پسرمامان😍

عزیزم داره به هر سه تاتون ظلم میشه یا جمع کن ب و خونه مادرت دو هفته یا ب شوهرت بزور بقبولون برات کمکی بیاره از درو همسایه ببین کی دختر با سواد داره باهاش حرف بزن در قبال هزینه ای به دخترت دو ساعت اموزش بده ماهانشو بده مامانم بی سواده و سال پیش خواهر کوچیکم کلاس اولی بود براش اینکارو کرد اما امسال ازم خواست من براش انجام بدم چون بازیگوشه منم قبول کردم که دیوونم کرده ولی حداقل تو خونه بخاطر درس نمیزننش 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
سلام وای چطوری از زایمان تا روز چهلم ۹ کیلو کم کردی به منم بگو الان ۳ ماه بعد زایمان ۵ کیلو کم کردم ...

عزیزم متابولیسم بدن آدما با هم فرق میکنه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....