2777
2789
عنوان

کیا بچه مدرسه ای دارن🤬😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4422 بازدید | 160 پست
دلشون از سنگه فقط خدا باهاشون درست کنه همین.از قدیمم ک گفتن مدرک شعور نمیاره متاسفانهذات بد نیکو نگر ...

😭من دارم از کمیود خواب  می میرم الانم نوزادم داره گریه میکنه 

صبح باید دخترم راهی کنم 

آرزوی مرگ دارم 

سپردم به خدا 

خیر نمیخوام شر نرسونن 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بله مادرم میومد صبح تا شب شبها بر میگشت تونم فقط دو هفته خیلی سختی کشیدم... و میکشمبخدا همسایه غریبه ...

خدا خیر مادرت روبده خدا حفظش کنه

چرا شوهرت نمیره ب مادر جونش بگه ننگته بچه منو درس بدی مرگته یه سر ب زنم بزنی

والله این مادرا عزیزترن

ولی خواهر جان این روزا میگذره سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی هرچند سخته کاملا درکت میکنم برا دوبچم شرایط مشابه شما داشتم فقط داد میزدم خدا کمکم کن گذشت الان بچه هام بزرگتر شدن خداروشکر واسه شما هم میگذره عزیزم خدا کمکت کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خیر مادرت روبده خدا حفظش کنهچرا شوهرت نمیره ب مادر جونش بگه ننگته بچه منو درس بدی مرگته یه سر ب ...

شما دعا کن دخترم منو ببخشه و این روزا رو در آینده درکم کنه همه چیو تحمل میکنم😭

هرچند خیلی دوسم داره و وابستمه 

ولی خودت میدونی یه نوزاد چیکار میکنه ماه های اول دیگه با جسم و زوح مادر و زمانش

والا شوهرم از این دیوانه ها میترسه فک کمم

شما دعا کن دخترم منو ببخشه و این روزا رو در آینده درکم کنه همه چیو تحمل میکنم😭هرچند خیلی دوسم داره ...

الهی بحق فاطمه زهرا  هرروزت  از روز دگت بهتر شه خدا بزرگه

هنو دیر نشده دخترتونم فهمیدست جایه داد و فریاد بنشین باهاش صحبت کم بگو خیلی دوستش داری مرتب بش بگو مهربونم عزیزم بگو ببخشید من عصبانی میشم سرت داد میزنم ولی خیلی دوستت دارم بغلش کن بوسش کن باید با شرایط کنار بیایی عزیزم

شوهرتم چکار میتونه کنه بقول شوهرم پدرو مادرمن چکارشون کنم حذفشون کنم اونا نادونن تقصیر  من چیه راست میگه اونا ک نباید جور ذات بد پدرومادرشون رو بکشن این روزا تموم میشه خواهر گلم فاطمه زهرا کمکت کنه الهی منم دعا کن عزیزم

الهی بحق فاطمه زهرا هرروزت از روز دگت بهتر شه خدا بزرگههنو دیر نشده دخترتونم فهمیدست جایه داد و فر ...

حتمن عزیزم 

خدا خیرت بده حرفات آر‌مم کرد❤️🙏

حتمن عزیزم خدا خیرت بده حرفات آر‌مم کرد❤️🙏

از دل مهربونت خبر دارم مطمئن باش خدا باهاته فقط کافیه توکل کنی یادت نره دختر نازتو بغل کنی اغوشت همه بداخلاقیاتو از یادش میبره بهش ارامش میده مطمئنم ازدلش دربیار دختره دیگه دل پاگ و مهربونی داره هیچ کدورتی ازت نمیگیره باهاش حرف بزن و با ارامش کنارش بشین مشقاشو بنویسه ب پسرت هم سرویس بده بش بگو دخترم اینو بنویس تا من داداشی رو شیر بدم یا بنویس من تو اشپزخونه کار دارم بخدا دلم روشنه همه مشکلاتت با کمک ب خدا و توسل ب بی بی مادر دوعالم حل میشه البت بهشت الکی زیر پایه شما نیست پس بی اجرش نکن و صبور باش و مهربون عزیزم شب خوش خواهر عزیزم🌷❤

از دل مهربونت خبر دارم مطمئن باش خدا باهاته فقط کافیه توکل کنی یادت نره دختر نازتو بغل کنی اغوشت همه ...

الهی خیر ببینی عزیزم و به هرچی میخوای برسی

هیچ نظری مث مال شما دلمو آروم نکرد

چشم همینکارو میکنم فردا

مراقب خودت و نی نی‌های گلت باش

شبتون بخیر❤️❤️❤️

دخترم این بداخلاقیامو فراموش میکنه؟

نخیر من همه چیزای کلاس اول و دوم و رفتاری که پدر و مادرم باهام داشتن رو یادمه

ولش کن مادرشوهرتو و خلاصه همه رو و تمام زندگیت رو صرف بچه‌هات کن

خب در حالت دراز کشیده و استراحت مشقاشو بگو و با زبان بچگونه بهش بگو که مامانت درد داره دخترم ببخشید 

میشینم کنارش از ۳-۸ شبروانی میشمبچه نوزادمم بغل میخواد کولیکیه جیغ میکشه تنها تو خونه دیوونه میسمکمک ...

اسی حالا فکر میکنی احیانا مادرشوهر میومد کمکت خوب بود؟

همون بهتر که نیاد و بچت زیر دست اونا بزرگ نشه که براش الگو بشن

نه منم زایمان کردم و افسردگی دارم مث وحشیا میشم روم نشد اینجا بگم بریزن سرمدخترمم منو خیلی دپس داره ...

باید سعی کنیم بد رفتار نکنیم،منم همیشه خدا عذاب وجدان دارم ،حالا یه خار بره تو پای بچم من میمیرما..عزیزم افسرده ایم، باید درمان کنیم ،حالا شما نمی تونی دارو بخوری چون شیر میدی ولی من می خوام برم پیش روانپزشک