2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم

64 بازدید | 12 پست

احساس میکنم بیهوده بدنیا اومدم تو زندگی از هیچی شانس نیوردم خانواده دوست آشنا فامیل  عشق همه بهم ضربه زدن هیچکس پشتم نیس خیلی تلاش کردم شرایطو عوض کنم ولی همینا باعث شدن نشه آیندمو تار میبینم احساس میکنم ب هیچی نمیرسم ناامیدی خیلی بده خدا نصیب هیچکس نکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینم خدا همه درهارو به روم بسته داغونم

چرا اخه بعضی وقتا اطرافیانمو میبینم ک چقد راحت همه چی براشون جور میشه ولی من ساده ترین چیزارو هم با سختی بدست میارم یا کلا نمیارم

کلن روابط و ازدواج

من ک کلا از همه چی ناامیدم دیگه قبول کردم کاری از دستم برنمیاد یبارم عاشق شدم همون اولی اخری بود 

ولی برای تو نه دیر نیست هنوز جوونی جا داری ازدواج زود ک هنر نیست باید ادم درست باید ازدواج کرد امیدوارم ی عشق پاک نصیبت بشه

از من میشنوی قبل از اینکه پسره اسمش نیومد تو شناسمت گول دوس دارما عاشقتماشونو نخور

میخوای وارد رابطه بشی بشو ولی با هرکی نشو و وابسته هم نشو جلو جلو توذهنت خیال بافی نکن ک مث من بشی

چون اگه اونجوری ک انتظار داشتی پیش نره دیوونه میشی