2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ماشین خودش اونجا بود

خب به طرف هم ماشین داده 

که مثلا بره دوست دخترشو بیاره 

بعد هم رفتن خونتون 

ازاینکه کلید دست شوهرت نبوده مطمعن باش شوهرت توخونه نبوده و به یکی داده 

ألم یعلم بأن الله یری
خب به طرف هم ماشین داده که مثلا بره دوست دخترشو بیاره بعد هم رفتن خونتون ازاینکه کلید دست شوهرت نبود ...

خوب اونقدر مثلا کلید را سریع پیدا کرد و اونقدر باهوشه و ریلکس که من میگم نکنه کلید از اول هم دستش بوده و فقط برای رد گم کردن که من اصلا اونجا نبودم چون کلید نداشتم ،،،آمد خونه و به سه سوت کلید را پیدا کرد و رفت !!

بهش که زنگ زدی صداش توخونه نمیومد؟

نه انگار یجورایی هم اگه اتاق آخری مثلا بود که تخت و ... هست اصلا صدا نباید میومد !!ولی اونقدر ریلکس تز میداد که اصلا حس نمیکردم ممکنه تو خونه باشه ،،فقط لحظه ای که ماشین را تو بن بست کناری دیدم انگار آب یخ ریختن رو سرم ولی بعدش که هیچ دست و پا گم نکرد و راحت راه حل میداد که مثلا توپی شکسته و .... شکم برطرف شد 

من از ظهر بشدت به خودم فحش میدم که چرا همونجا تا ماشینش را دیدم و شک کردم نکنه خودش با کسی مثلا خونه ...

آره دیگه ، اشتباه کردین 

بنظرم قضیه رو تو خونه عادی جلوه بده و دیگه در موردش حرف نزن،طوری که اصلا انگار فراموشت شده 

یه چند وقت صبر کن آبا از آسیاب بیفته ، چند باری تعقیبش کن ، مطمئن باش دستش رو میشه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

و یه کار دیگه ، فردا یه سر دیگه به خونه بزن و کلید رو مجدد امتحان کن ببین چطور میشه 

اگه دیدی گیر داره قفلساز بیار ، اگه دیدی مشکلی نداره هوش و حواستون جمع کن ببین چخبره شوهرت چیکارست

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
نه انگار یجورایی هم اگه اتاق آخری مثلا بود که تخت و ... هست اصلا صدا نباید میومد !!ولی اونقدر ریلکس ...

حالا زیاد بهش فکر نکن ولی حواست باشه بهش که زیرآبی نره

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
اصلا حس پلیسی نداری وقتی گفت بیا دنبالم تو باید میموندی اونجا ببینی کی در میاد از اونجا

خوب عملا من جون خیلی دلم میخواست بدونم کجاست خودم گفتم بیام دنبالت با کلید تو هم تست کنیم اونم گفت بیا الان کاری ندارم 

2810