2777
2789
عنوان

خانومایی که سزارین کردینتازگی

68 بازدید | 13 پست

بعدش میذارن چیزی بخوریم؟ مایعات یا غذا؟؟؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

نه نمیزارن. تا حدود ۹ ساعت۱۰ساعت بعدش فقط ژله یا آبمیوه قبل از اینکه میخای از تخت بلند بشی

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه نمیزارن. تا حدود ۹ ساعت۱۰ساعت بعدش فقط ژله یا آبمیوه قبل از اینکه میخای از تخت بلند بشی

یعنی فقط مایعات مشکلی نداره دیگه؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
یعنی فقط مایعات مشکلی نداره دیگه؟

آره فقط مایعات آبمیوه یا ژله. اونم نه سریع بتونی بعد عمل بخوری. قبل از اینکه بخای بلند بشی از تخت

من ۸ونیم صبح عملم بود ۱۰ اوردنم بخش ساعت ۸ شب گفتن باید بلند بشی راه بری، ژله تو یخچال اتاقم گذاشته بودن گفتن ژله بخور قبلش بعد راه برو. آبمیوه هم دوس داشتی میتونی بخوری . فردا صبحشم برای صبحانه فرنی میدن

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
آره فقط مایعات آبمیوه یا ژله. اونم نه سریع بتونی بعد عمل بخوری. قبل از اینکه بخای بلند بشی از تختمن ...

یعنی تا ۸ شب حتی مایعات نذاشتن بخوری؟

یعنی تا ۸ شب حتی مایعات نذاشتن بخوری؟

نه عزیزم. هیچی نباید بخوری یعنی نمیتونی هم بخوری دراز کش رو تخت هستی سرت نباید تکون بدی. نگران نباش گرسنه و تشنه نمیشی سرم بهت وصله

نه عزیزم. هیچی نباید بخوری یعنی نمیتونی هم بخوری دراز کش رو تخت هستی سرت نباید تکون بدی. نگران نباش ...

ممنون. من فردا سزارین میشم توکل به خدا. البته تجربه دوممه،ولی خب از اولی هفت سال گذشته، یادم رفته چطوری بود

چرا سرو نباید تکون بدم؟ واسه اولی بهم چیزی نگفتن. اون بیهوشی بود، دومی قراره بیحسی باشه

ممنون. من فردا سزارین میشم توکل به خدا. البته تجربه دوممه،ولی خب از اولی هفت سال گذشته، یادم رفته چط ...

عزیزم به سلامتی🥰🥰😍پیشاپیش قدم نی نی خوشگلت مبارک باشه❤. خب بی حسی همینه عزیزم اصلا سر و گردنت نباید تکون بدی بخاطر مواد بیحسی که هنوز تو بدنته ممکن سردرد و گردن درد بگیری خدای نکرده. خیلی مواظب باش

عزیزم به سلامتی🥰🥰😍پیشاپیش قدم نی نی خوشگلت مبارک باشه❤. خب بی حسی همینه عزیزم اصلا سر و گردنت نبا ...

ممنون عزیزم

عزیزم به سلامتی🥰🥰😍پیشاپیش قدم نی نی خوشگلت مبارک باشه❤. خب بی حسی همینه عزیزم اصلا سر و گردنت نبا ...

ببخشید، یه سؤال دیگه

تا چند ساعت نباید تکون بدم؟

ببخشید، یه سؤال دیگهتا چند ساعت نباید تکون بدم؟

حداقل تا ۴،۵ساعت در حد اینکه یه ذره کوچولو سرت تکون بدی بچه رو نگاه کنی اشکال نداره ولی اصلا نباید فشار بیاری