2777
2789

بالاتره اون دیپلم داره بعدم وضع متوسط به خانواده خیلی خیلی معمولی محله متوسط رو به پایین مامان سیکل هم نداره باباش بناست بعد اونا خیلی مذهبی اند ذهنشون بسته ست یعنی دختر ۱۷ ۱۸ سالگی شوهر کنه دانشگاه نمیخواد بره من بابام معاون شعبه ست مامانم فرهنگیه مدیره هر دوشون ارشد دارن از دانشگاه خوی خودم دانشجوی ارشد حقوق بین المللم  آزمون وکالت دادم میدونم قبول میشم وکیل میشم میخوام دکتری بخونم حتی من نمیگم پسر وزیر بیاد یکی باشه مثل خودمون ما وضع مالیمون هم خوبه واقعا خودمم تکم تک دخترم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

هرکسی رو اجازه آشنایی و اومدن به خونه ندید

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

صبر کن وکیل بشی اونجا با یکی مثل خودت آشنا شو چرا یه عده از دختر ها انقدر عجله دارن 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
2809