2777
2789

من که آدمم برای خیلیا دلم خیلی میسوزه 

چرا خدا دلش نمیسوزه ؟

وارد جزئیات نشین ولی هر انسانی هم باشه یه سری چیزا رو میبینه دلش میسوزه

خدا چرا هیچکاری نمیکنه؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چون خدا چیزی میداند که ما نمیدانیم

مثلا برای گرسنگی یه بچه کوچولو .... این توجیه خوبیه،

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
مثلا برای گرسنگی یه بچه کوچولو .... این توجیه خوبیه،

؟

حس میکنم خدا از عذاب کشیدن بنده هاش لذت میبره ،با من که اینطوره

نه این نمیتونه باشه چه لذتی آخه

احتمالا خیلی صبور هم هست

خب چرا جلوشو نمیگیره چرا درستش نمیکنه وقتی همه چیز دستشه

فقط دوس دارم کامنت بخونم تو این موضوع تاپیک

منم

چون این دنیا برای امتحان کردن آدما خلق شده و هر کسی به نحوی داره سختی می کشه.زندگی اصلیمون اینجا نیست.البتّه بعضیا از دور مظلوم دیده میشن ولی اگه بشناسیشون ،ممکنه خودت بلایی بدتر از اونی که بهشون دچار شدن سرشون بیاری.خدا نسبت به همه ی موجودات آگاهه و حساب و کتاب خیلی از مسائل می مونه واسه عالم بعد از مرگ.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
چون این دنیا برای امتحان کردن آدما خلق شده و هر کسی به نحوی داره سختی می کشه.زندگی اصلیمون اینجا نیس ...

اینکه یه بچه کوچیک گرسنه است 

مریض میشه میمیره

دست و پا نداره 

اینا برای امتحان کیه؟ آخه چرا 

نمیفهم واقعا

2810