2777
2789

یا کلا جلوی فامیل شوهر ؟

ما تو خانواده خودم اوپن مایند هستیم بوس و بغل جلوی مامانم اوکیه ولی بابام من روم نمیشه 😂

جلوی مادرشوهرمم شوهرم راحته عین خیالش نیست ولی من موذبم😂 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

🤣😂

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍

😐😑 

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اصلااااااااااا یبار شوهرمو بوسیدم جلو مادرشوهرم ناراحت شد خجالت کشید جلو خونواده خودم ک اصلااااااا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
والا پیش مادرشوهرمن بیشتر شاهد رابطه‌ی عاشقانه‌ی بین همسرم و مادرش هستم خودمون رابطه ای نداریم🤷🏻‍♀ ...

ینی آخرش بودددددد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
2809