2777
2789
عنوان

بعضی دخترا خراب هرزن واقعا حالم ازشون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرفتی گیساشو میکشیدی میگفتی آره مگه نمیبینی تو رابطست، ولی بعضی دخترا از حسادت یا یچیز دیگه دو نفرو ...

از دانشگاه اومده بودم خستهههه هرچی فکر کردم دیدم حالشو ندارم

قبول دارم خیلیاشون بد شدن اون روز عمو میگفت یه  خانم  همکارش بهش پیشنهاد داده ک بیا باهم خونه بگیریم   دختره گفته تو خونه اذیتم راحت نیستم پول کافی برا خونه گرفتن ندارم ب عموم م گفته چون تو هیز نیستی و بهت اطمینان دارم بیا هم خونم شو  😕😕

2805

حالا شوهر من بود اولش میگفت تو رابطم بعد میشست دختررو نصیحت میکرد از اندرز حکیمان و اندیشمندان😂😂😂

ولی خوب مرده شوهرت اتفاقا یکی از همین دخترا تو تاپیک اخرم ازش تعریف کردم😑

گاهی مردا میخوان بگن نباشی هستن😂 میخوان بگن خاطرخواه داریموالا دختره دیده تو هستی دیگه نمیاد خودشو ...

حرف منم همینه

بازار گرمی زشت...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
گاهی مردا میخوان بگن نباشی هستن😂 میخوان بگن خاطرخواه داریموالا دختره دیده تو هستی دیگه نمیاد خودشو ...

ن واقعا بعضی دخترا خیلی  ناجورن تو دانشگاه ی دوست داشتم هروقت کسی بهم پیشنهاد میداد یا ب دوست دیگمون میرفت مخشو میزد باهاش اوکی میشد خیلی هستن عقده دارن   کوچیک میکنن خودشونو براشون مهم نی 

ترسیده بود بچه میگفت میخاست با من حرف بزنه

توجه نکن اصلا که میگند چرا شبیه بچه ها بهت گفته

اتفاقا خجالتی خیلیم خوبه همینکه سریع بهت گفته و بلند شده کافیه

اگر همونجا میموند بنظر من مناسب نبوده حتی اگر میخواست برینه بهش بهترین رفتارو نشون داده که همکلام نشده

2809