دیگه توان ندارم دوست ندارم بچه مو به دنیا بیارم چرا بیارم چرا وقتی بدبختم وقتی خودم آوارم الآنم همتون میگید میخواستی جلوی خودتو بگیری من بی تجربه بودم قرص نخوردم به شوهرم اعتماد داشتم قرار نبود حامله بشم من گفتم نمیخوام بچه الآنم سرم کلاه گذاشته کلاه برداری کرده رفته 😭😭😭😭 من این بچه رو چیکار کنم نهایتش تا دوسالگی که دادگاه بگه بتونم نگه دارم دیگه نمیتونم قبول کنم چون خودم خونه پدرم هستم پدرم خرجمو میده بچه ی مردمو چیکار کنم لعنت به من لعنت به من من تلاشمو کردم زعفرون خوردم همون اول خیلی ولی هیچی از کوه بالا رفتم ولی هیچی سقط نشد که نشد برج 11 به دنیا میاد دوست ندارم منت پدر و مادرمو بکشم کاش درس میخواندم کاش کاش عقلمو دسته پدر مادرم نمیدادم الان من 18 سالمه با یک بچه چیکار کنم اون از شوهرم که غیرت نداشت بهم گفت برو از زندگیم بیرون نمیخوامت به خاطره یه وام ازدواج وام ازدواج منو میخواست بابام کارگره جهیزیه خریده بود به هوای وام ازدواج من بود شوهرم به خاطره 300 میلیون بهم گفت خیلی سخته یه فرده اضافه تو زندگیم باشه خواهرش بهم گفت دزد بهم گفت ج.نده به خاطره یه وام خدایا چیکار کنم چیکار کنم رفته بود برای این وام ازدواج نقشه کشیده بود دسته چک گرفته بود برام امضای جعلی زده بود روی چک
منو میترسوند میگفت چک ها تو میزارم اجرا منم رفتم دادگاه شکایت کردم دادگاه دو سال زندانی میبنده از شغل بیکار میکنه معلمه