2777
2789
عنوان

خودکشی می‌خوام کنم 😭😭 خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا پس تاپیکای قبلیت میگفتی شوهرت همه جوره خوبه هواتو داره؟

دقیقا دلم از همین میگیره خیلی خوب بود ولی اینا نقشه بود برای وام ازدواجم قبلاً هم توی دوران عقد منو محضری نمی‌کرد تو روستا گفته بود باید بیاد دو سال باهام زندگی کنه ما رفتیم شکایت کردیم که اومد محضری کرد ولی قرار نیست یک نفر رو با شکایت تهدید نگه داری پیش خودت

دقیقا دلم از همین میگیره خیلی خوب بود ولی اینا نقشه بود برای وام ازدواجم قبلاً هم توی دوران عقد منو ...

سر یه وام ازدواج ک پدرت برداره یا شوهرت زندگیتو نابود نکن و یه بچه رو بی پدرمادر نکن خاک تو سراون پول 

برو بشین سرخونه زندگیت وامتم بده شوهرت

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

حیف نیست اول جوونی خودکشی کنی دل دشمنتو شاد کنی؟ عیب نداره حقیقتو قبول کن بچتو به دنیا بیار بسپار پدر و مادرت برای مراقبت ازش. خودت درس بخون اگه مدرسه تو تموم نکردی ادامش بده خرج زیادی هم نداره و کنکور شرکت کن مخصوصا فرهنگیان که اسونتره و همون اول کاری حقوق میدن
بدون هیچ وقت برای تغییر کردن دیر نیست خیلی بودن شرایطشون از تو بدتر بوده الان مشکلاشون حل شده. فقط شروع کن بهت قول میدم همه چی اسون میشه. و در نهایت هیچ وقت بچتو بدبخت نکن پیش خودت و خانوادت نگهش دار گناه داره بزار بزرگ میشه عقده ای نشه اهش دامنتو نگیره

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
عزیزم نمیشه شکایت کنی از راه قانونی پیگیری کنیهمسرت گفت برو زندگیم تو هم رفتی پس حق حقوقت چی شدمهریه ...

آره شکایت کردم تا جواب دادگاه بیاد تشکیل بشه هنوز هم قرار بوده یک پیامک بیاد بریم قوه قضاییه نیومده فکر کنم یک دو سالی طول می‌کشه 

سر یه وام ازدواج ک پدرت برداره یا شوهرت زندگیتو نابود نکن و یه بچه رو بی پدرمادر نکن خاک تو سراون پو ...

بحث وام نیست من اگه وام رو میدادم دوباره یک بهونه دیگه می آورد با شناختی ازش بدست آوردم خوب شد ندادم وام رو اگه میدادم که از دسته چکی که برام گرفته بود خبر نمی‌شدم 

خب چرا پس تاپیکای قبلیت میگفتی شوهرت همه جوره خوبه هواتو داره؟

اون زمان خوب بود الان این یک ماه اسم وام ازدواج اومد منو میزد از خونه بیرون میکرد منو پیش خانوادش خورد میکرد یه خاطره 300 میلیون مشکل روانی داره فکر کنم