2777
2789
عنوان

دوست مثلا محترمم😑😑😑

103 بازدید | 15 پست

امشب رفتم طبق مشورت صبحم با شما بجای کامپوزیت طلا گرفتم تو راه برگشت یکی از دوستای دوران راهنماییمو دیدم فقط در حد دیدن استوری هم و مناسبات باهم چت میکنیم .مجرده 

بعد از احوالپرسی با هم 

یهو گفت برو خجالت بکش منو دعوت نمیکنی 

شوهرمم گفت خانوم فلانی شما خونه مارو بلدید هر وقت خواستی بیایید قدمتون به چشم خانومم یکم سرش شلوغ وگرنه مشکلی نداره 

یهو به شوهرم گفت تو یکی ساکت شده 

ادا شوهرمو دراورد 

منم گفتم من متاهلم نمیتونم ک همش باهات بیام بیرون 

روبه شوهرم گفت یعنی تو نمیذاری بیاد بیرون 

شوهرم خندید گفت نه مگه خانومم اسیره 

دوستم گفت واقعا براتون متاسفم نمیدونم چرا هر کس متاهل میشه سرش شلوغ میشه 

منم گفتم انشالله متاهل شدی میبینمت 

بعدم خدافظی کردم و اومدیم 

شما جای من باشید دعوتش میکنید خیلی بد حرف زد باهامون

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خانم بد حرف زده شکی نیست . ولی من خودم جای اون خانم بودم ترجیح میدادم خودم با شما قطع رابطه کنم ...

من همون دوران راهنمایی هم باهاش رفاقتی نداشتم الان اونه گیر داده بیام خونتون

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

خوب شد نزدتون

😅😅😅😅😅😅اره واقعا 

من حات باشم از همه جا بلاک میکنم چه قدر بی شخصیت خدایی ابروت نمیره پیش همسرت با چنین دختری حرف میزنی

تازه دیگه نگفتم جلو شوهرم چقدر ازم ایراد گرفت 😑😑😑

خیلی عذر میخوام گه خورد ادای شوهرتون در اورد،زن نیستی اگه باهاش قطع ارتباط نکنی

حرفت کاملا درسته بخدا دیگه کاری بهش ندارم و تمام تابستونم باز همین کارو انجام داد خداشاهده

2810