2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهر منم همینه متنفرم از این اخلاقش

خب مادرشوهر بزرگ هس، خودت روت میشه پشتت به مادرشوهر جلو ماشین بشینی؟؟؟ من با اینکه بامادرشوهرمم مشکل دارم اما شخصیتم تو این ده سال این اجازه رو نداده که وقتی باهم میریم جایی بدو بدو برم جلو بشینم، با اینکه همیشه خودش میگه برو جلو بشین، اما به هرحال بزرگی گفتن کوچیکی گفتن، مدال نمیدن که جلو بشینم پیش شوهرم، شوهرم که همیشه پیشم هست و مال منه

جاریت جلو میشینه تو مث ماست میری عقب؟

جاری من ۴۰سالشه ۱۶سال ازم بزرگتره تعارفم نمیزنم بیا جلو بشین دلیلی نداره جاری بیاد کنار شوهر ادم بشینه بعد خودت بری عقب مث غریبه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
چقد خودخواهی من خودم ب مادرشوهرم میگم مامان شما جلو بشینین میگه فرقی نمیکنه ولی واقعا خجالت میکشم من ...

نه اینجا مادرشوهرا باید پشت باسن عروسهای محترم، در صندلی عقب بشینن تا ملکه ها پیش شوهرشون بشینن، مبادا با اینکه شوهر دارن، صندلی عقب تک و تنها بشینن 

جلو‌چی داره که این همه تاپیک میبینم دربارش😂

واقعا منم درک نمیکنم

چه فرقی میکنه

اگر یه مسیر کنار شوهرت نباشی سردی بینتون میوفته

ارزشتون کم میشه

کاش میفهمیدم

من حالا جاریم دختر خواهرشوهرم که همسنیم اگر باشن خودم میرم پشت کنارشون میشینم 

تا کل مسیر مجبور نباشم برگردم صحبت کنم یا معذب باشم

پشت کنار اونا راحتترم

و‌هرکسی حتی اگر یک سال ازم بزرگتر باشه خودم تعارف میکنم جلو بشینه

و ابدا این موضوع تابحال ناراحتم نکرده

پسرجاریم ۱۵ سالشه خودم رفتم عقب نشستم گفتم شما مرد شدی دیگه دوتا اقا کنار هم قشنگتره

انقدر ذوق کرد بچه

مگه چقدر پیش میاد با کسی بریم حایی که سر صندلی جلو اوقاتم تلخ بشه

خوشحالم برای همتون که انقدر دغدغه های زندگیتون کمه که این مسایل بی ارزش براتون میشه اسباب ناراحتی!

جلو‌چی داره که این همه تاپیک میبینم دربارش😂

مگه نمیدونی، جایگاه ملکه هاست، مادرشوهر از لحاط سنی بزرگ هس، خب خیلی زشته عروس جلو بشینه مادرشوهر عقب، من یکی که اصلا ابدأ نمی‌پسندم بامادرشوهرمم کلی مشکل دارم اما مطلقا بی احترامی نمیکنم

نه اینجا مادرشوهرا باید پشت باسن عروسهای محترم، در صندلی عقب بشینن تا ملکه ها پیش شوهرشون بشینن، مبا ...

😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بخدا مادرم یبارم جلو ننشسته اوایل یکی دوبار زن داداشم با اسرار کاری میکرد جلو بشینه بعدش خودش گفت من ...

پس خود مادرت دوست نداشته مثل مادر من

سایع شون مستدام

اما اگر حالت دیگه ای بود و خانم برادرت بدون تعارف سریع میرفت درماشین باز میکرد جلو مینشست قطعا دلت میگرفت

مگه نمیدونی، جایگاه ملکه هاست، مادرشوهر از لحاط سنی بزرگ هس، خب خیلی زشته عروس جلو بشینه مادرشوهر عق ...

اره دیگه

به عمر با شوهریم،خونه مهمونی تو ماشین

حالا یک بارم یک نفر دیگه جلو کنار شوهرمون بشینه

البته که جاری کار بسیار زشتی میکنه،ولی مادرشوهر خدایی زشته بره عقب

واقعا منم درک نمیکنمچه فرقی میکنهاگر یه مسیر کنار شوهرت نباشی سردی بینتون میوفتهارزشتون کم میشهکاش م ...

اره واقعا این سایت چیزایی میبینم که اگه نمیدیدم، تا اخر عمرم به ذهنمم نمیرسید که دغدغه بشه

مثلا همین‌جلو نشستن رو اولین بار اینجا خوندم ،بعد ۳۳ سال فهمیدم جلو نشستن میتونه دغدغه باشه😂

😂😂😂😂

والا، کلی تاپیک دیده ام در این مورد که مادر شوهرم جلو ماشین ما میشینه، انگار همون زن اون شازده رو نزاییده و یه عمر زحمتشو نکشیده و بعدش دودستی تقدیم ملکه ها کرده، حالا اجازه نداره سالی ماهی یه بار من باب بزرگ بودن، جلو ماشین پسرش بشینه که به تریپ ملکه ها بخوره، هممون یه روز مادرشوهر میشیم و انتظار احترام از کوچیکتر داریم به واسطه سنمون

والا، کلی تاپیک دیده ام در این مورد که مادر شوهرم جلو ماشین ما میشینه، انگار همون زن اون شازده رو نز ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉