2777
2789

1

4

6

12

13

24

بسم الله الرحمن الرحیم

💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن💎

°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•

🌼خیلی ممنون از همکاریتون دوستای خوبم🌼

💐  اجرتون با خدا و قرآن باشه عزیزان دل💐

⚜برای تلاوت این جزها از شنبه ۲۶آبان الی جمعه ۲ آذر  فرصت داریم🥰

ثوابی از قرائت ختم این هفته را هدیه میکنیم به محضر امام سجاد علیه السلام و همچنین هدیه به روح مطهر شهید نعمت الله امیری 🌺

دوم مهر ۱۳۴۷ در روستای کاکلک از توابع شهرستان شهرکرد به دنیا آمد. پدرش قدرت الله، کشــاورز بود و مادرش خورشــید نام داشت. تا اول راهنمایي درس خواند. به عنوان پاســدار در جبهه حضور یافت. دهم اسفند ۱۳۶۵ در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به دست، پهلو و قطع پا، شهید شد. مزار او در گلزار شهداي زادگاهش قرار دارد. برادر وی احمد امیری نیز به شهادت رسیده است. ( شهدای استان چهارمحال و بختیاری - شهرستان شهرکرد)

انشالله که این دو‌بزرگوار واسطه پذیرش ختم ما بشوند...
آمین...

⚜و همچنین ثوابی از تلاوت این ختم برسه به روح تمامی اموات درگذشته ما که دستشون از این دنیا کوتاست🤲🍂

الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@جان_و_جهانم @درگوشی_عاشقانه000 ی _عاشقانه۰۰۰@گلنص @titap @بانویتابستون۷۱

کاربریتون تعلیق شده؟ 

جز 1 میخونم عزیزم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

@جان_و_جهانم @درگوشی_عاشقانه000 ی _عاشقانه۰۰۰@گلنص @titap @بانویتابستون۷۱

سلام گلم جز 4 رو میخونم

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

سلام  جز ،۱۳ 

رو میخونم.شمام لطفا تا یک اخرمو ی نگاه بکن ممنونم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
کاربریتون تعلیق شده؟ جز 1 میخونم عزیزم

قبول باشه گلم

تعلیق نه ؛ اما از کاربران خود بخود پرید بیرون 

هرچقدرم رمزمو میزنم و یا کد مجدد میخام وارد نمیشه

دیگه کاربری جدید ساختم عزیزم

2810