ما حدود 4سال باهم تو رابطه بودیم تو دورانی که توی رابطه بودیم ایشون از گل نازک تر به من نمیگفتن هر سری من قهر میکردم و بلاک میکردم ایشون عین 4 سال رو هنوز 5 دقیقه نشده ی جا برای اینکه به من دسترسی داشته باشن پیدا میکردن زنگ، پیامک تو اپ های مختلف و از دلم در میاوردن یکبار بلاک نشدم یکبار بی احترامی ندیدم این ادم الهه صبر بود واقعا اخلاقیات محشر همه چیز عالی اتفاقا همکار خود شما هم هست!
تا اینکه برای ازدواج به خانوادشون گفتن و خانوادشون مخالفت کردن و برای ایشون رفتن پیش دعا نویس و طلسم گرفتن از اون روز رفتارشون سرد شد اما از دوست داشتنشون کم نشد هر سری حدود یک هفته یا کمتر یکبار بهم پیام میداد و درد دل و حرفای روز مره میگه من دوست دارم اما نمیدونم چرا نمیتونم نزدیکت شم (:
میاد هفته ای یبار و حالمو میپرسه.
امروز تولدش بود سال قبل هم همین کار رو کرد ی پروف تولدم مبارک گذاشته و بلاکمو باز کرده این ینی من انتظار دارم از تو که تولد منو تبریک بگی ..
الان متأسفانه یک ساله از جدایی ما میگذره ولی ما نمیتونیم جدا شیم نمیتونیم یک هفته بدون هم تحمل کنیم و خب قطعا منم غرور خودمو حفظ کردم و هر سری طی این یک سال ایشون بودن که با وجود بلاک بودن ی راهی پیدا میکردن و حالمو میپرسیدن منم این سری به خودم این حق رو دادم که تولدش رو تبریک بگم. بلاک هم بخاطر اینه که خانواده پیگیری میکنن که با من ارتباط نگیره.
اینم توضیح برای دوتان که زود قضاوت میکنن🙂🤍