2777
2789
عنوان

بابام ازشوهرم شکایت کرده زندان بریدن واسش

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 46 پست
وقتی ادم میخواد برگرده نباید اینجوری ابروریزی کنه واقعاحالا پیش اومده ازین به بعد درست زندگی کنینمن ...

ما ابروریزی نکردیما  اون کرد اون منو بچه هامو اواره کرد و خیلنت های مکرر جنسی میکرد خونه واسمون نگرفت نفقمون و ۱۰ ماهه نداده اعتیاد ب الکل بی مسئولیت عیاش و رفیق باز

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید واسه اینه که زندان نره!!!

واسه بچه هاشه ک میمیره واسشون  واقعا وابستگی شدید ب پسربزرگم داره  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

تو هم میخوای برگردی بهش🦍

تاپیکای قبلمو باید بخونی

@غزل_نامدار     این کاربریمو ببین 

دلیل اینکه میخوای برگردی چیست؟؟؟!!!

بی کسی تنهایی بی ابروییش سرزنشش توسط اطرافیانش  رابطه افتضاحش باخاتوادش و سرکوفتاشون وابستگی شدیدش ب بچه ها 

و یه حمال مثل من

ما ابروریزی نکردیما اون کرد اون منو بچه هامو اواره کرد و خیلنت های مکرر جنسی میکرد خونه واسمون نگرف ...

خب کلی منم گفتم

حالا منظورم فقط شما نبودی

در کل هم زن هم مرد

من که نمیدونستم اینکارا رو کرده خدا لعنتش کنه بی شرفو

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
خب وابسته ی بچه هاشه. بچه هاشو میخواد تو چی این وسط؟؟!!

منم وابسته ی بچه هامم 

بی کسی تنهایی بی ابروییش سرزنشش توسط اطرافیانش رابطه افتضاحش باخاتوادش و سرکوفتاشون وابستگی شدیدش ب ...

نمیدونم شرایط خانوادت چیه

ولی هیچ آدم عاقلی برنمیگرده به اون

مطمئن باش هیچ وقت خیانتکاریشو ترک نمی کنه. حتی کم هم نمی کنه

دلت به حال خودت بسوزه

لاقل حق طلاق و خونه و ماشین هر چی داره بگیر 

ولی اینم باز زندگی نمیشه